GC 2017: Ilyen Xbox One X-en az új Tomb Raider

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Egyelőre elmaradt az újraindított Tomb Raider-sorozat harmadik részének bejelentése, ellenben a Square Enix megerősítette, hogy a Rise of the Tomb Raider Xbox One X-re is kap egy grafikai felturbózást.

Így a PlayStation 4 Pro képességei után az Xbox One X erejét is megtapasztalhatjuk majd, hiszen a Nixxes Software és a Square Enix egy méretes grafikai tuninggal javítja fel a Rise of the Tomb Raider Xbox One-os kiadását.

Többek között lehetőségünk lesz választani a natív 4K-s felbontás, a gazdagabb vizuális élmény és a magas framerate között. Egyelőre nincs részletezve, hogy melyik pontosan mit nyújt, de biztos, hogy mellettük kapunk HDR-támogatást, Dolby Atmos- és 3D-hangzást is. Továbbá feljavított textúrákat, kezdve a környezettel, Lara Crofttal és az NPC-kel.

Az újdonságok az Xbox One X premierjével egyszerre, november 7-én jelennek meg. Akik megvásárolták Xbox One-ra a játékot, azok az új konzolra teljesen ingyen kapják meg a finomhangolásokat.

35.
35.
kopic
Igen, persze moderáljatok csak de a frankdelgado gyereket már nem birnatok bannolni. Szánalmas...
34.
34.
PaprikaJancsi
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ebben a katasztrófában mit írhatott az a pár ember, aki már nem jutott át a szűrőn, és ki lett moderálva :/
33.
33.
kopic
32.
32.
Firsttime
#28: Nekem nem kell összeszedni magam. Minden értelmes ember látja és most páran le is írtak, hogy szánalmas amit művelsz. Frusztrált is csak tr lehetsz. Már ha érted mit takar a fogalom. Legalábbis rajtad mutatkoznak ilyen jelek, mikor ilyeneket irogatsz.
30.
30.
Machiavelli
#28: Látom Szerinted is te vagy a repülő és mindenki más hülye...
29.
29.
delphijos
#28: "A boxos híreknél szoktam -valóban gúnyosan - belökni azokat a marhasàgokat zanzàsítva, amiket ti utàna úgyis beírogatnàtok."

Már írtam ezt régebben is, de ha amúgy is zavar ha ps-esek "teleszemetelk" a box-os híreket, akkor mi lenne ha - legalább néha - megpróbálkoznál egy "rendes" kommentttel? Mert nekem Nálad sem az jön le hogy normális társalgásra vágynál - teszem azt xbox témáról egy xbox-os hírnél - hanem benyögsz valami provokálót, és boldogan nézed ha "bejön", hogy "lám, Te megmondtad". Tényleg nem vágom hogy ez mennyivel jobb?
28.
28.
frankdelgado
#26: Ööö melyik ps híről is van szó? Szedd màr össze magad, nézzél körül, mielőtt belököd a szànalmas, sértődött örömlàny dumàt. A boxos híreknél szoktam -valóban gúnyosan - belökni azokat a marhasàgokat zanzàsítva, amiket ti utàna úgyis beírogatnàtok. Ja h ez frusztràciót okoz?
26.
26.
Firsttime
#24: Meg az ilyen felesleges, gúnyos, vitákat gerjesztő szánalmas dumákat is, mint amiket te megengedsz magadnak minden x-box vagy ps hír alatt.
25.
25.
frankdelgado
Folyt: amik nektek nem tetszenek. Ez így csak fél munka, de mit vàrunk el olyanoktol, akik ugyan azt a dumàt nyomjàk?
24.
24.
frankdelgado
A ganékapocs moderàtorai lehetnének alaposabbak is. A szemêlyeskedő, tràgàr hozzàszolàsokat mindet törölni kellene, nem csak azokat, a
21.
21.
Stranger
#20: Ezt minden mai hősnő tudja sajnos, ezért volt rossz döntés. Annyira gyenge karaktert csináltak belőle (szó szerint is), hogy a legújabb UC-ben többre tartják a női karaktereket mint a TR-ben. Elég ciki, de megérdemelték.
17.
17.
SilasGreaves
Én nagyon szeretem a ps4-emet. :), nincs Xbox one-om. De ezt a Tomb Raider részt speciel xbox360-on nyomom. Ott is tök jó, komolyan mondom, nem rossz azon sem. Bár persze kétségtelen, szebb a progi az új gépeken. Na és akkor mi van? A játékélményt megkapom 360-on is. ;) Nna peace
15.
15.
frankdelgado
Nicsak van egy rajongóm. :) Te szegény gyerek vàrtad màr, hogy mikor vàghatsz vissza...
12.
12.
frankdelgado
#10: Egyem meg a szívedet, ez rosszul eshetett.
11.
11.
frankdelgado
#10: https://m.youtube.com/watch?v=iZLOOdl1Ch0
10.
10.
Machiavelli
#6: Hát a tökömet foglalkozol, hogy más játékost milyen játék érdekel. Neked nem mindegy? Ha ezzel akar játszani, had játszon már ezzel lol. Különben is ez nem egy kibaszott verseny, ezt kéne már megérteni. Némelyikőtök olyan mint egy 8 éves. De rohadtul elegem van már az ilyen gyökerekből.
9.
9.
RangerFox
#6: Nyugi palkó, nem kell a balhé. Eléggé jó játék lett, bizonyos pontján jobb megvalósítás van ebben, int az UC4-ben, de felesleges az UC4-et ezzel, vagy bármelyik más játékkal egy lapon említeni, hiszen az egy sokkal magasabb színvonalat képvisel. De én ennek ellenére is élvezem a TR-t, mindjárt a végére érek.
5.
5.
frankdelgado
Mit szàmolgatjàtok a pixeleket itt? Azt hiszitek a grafika a minden? Sajnos az embereknek csak ez szàmít. Beàlltok a sorba? És a tartalom? Ilyenekkel jàtszotok, mikor van HZD, meg Uncharted? Van alternatíva. Hangos a gép mi? Meg nem tetszik a kontroller? Szànalmas....., :)
2.
2.
Gratulálok a fejlesztőknek és a Microsoftnak, a HDR-ért, a natív 4k-ért, a Dolby Atmosért és nem mellesleg a tartalomért (Lara Croft és a kalandjáték műfaja). Még nincs meg X-re, ezért az elsők között leszek, aki ezt megveszi Novemberben, mikor megyek a gépemért!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...