GC 2017: Ilyen Xbox One X-en az új Tomb Raider

Egyelőre elmaradt az újraindított Tomb Raider-sorozat harmadik részének bejelentése, ellenben a Square Enix megerősítette, hogy a Rise of the Tomb Raider Xbox One X-re is kap egy grafikai felturbózást.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#35
Igen, persze moderáljatok csak de a frankdelgado gyereket már nem birnatok bannolni. Szánalmas...
#34
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ebben a katasztrófában mit írhatott az a pár ember, aki már nem jutott át a szűrőn, és ki lett moderálva :/
#33
Kimoderált üzenet
#32
#28: Nekem nem kell összeszedni magam. Minden értelmes ember látja és most páran le is írtak, hogy szánalmas amit művelsz. Frusztrált is csak tr lehetsz. Már ha érted mit takar a fogalom. Legalábbis rajtad mutatkoznak ilyen jelek, mikor ilyeneket irogatsz.
#31
#14: Lúzer,asziszed ha fikazod a masikat mer nemolyan gepevan mint neked akkor tevagy a raj nezz magadba mielott kommentet irsz.Amugymeg uljbele a6terraflopsos xboxodba nemminden a grafika a jatekelmeny mindener karpotol.En360on toltam 1szor a risetombit es azonis hatalmas elmenyvolt a jatek utana megvettem ps4prora azon sokkalszebb a box-xen meg megszebblessz esakkor mivan???-mindenki azon tolja amin teheti nemmindenki tudjamajd az xbox onexet se megvenni egybol hiaba azon megszebblesz a grafix.
#30
#28: Látom Szerinted is te vagy a repülő és mindenki más hülye...
#29
#28: "A boxos híreknél szoktam -valóban gúnyosan - belökni azokat a marhasàgokat zanzàsítva, amiket ti utàna úgyis beírogatnàtok."

Már írtam ezt régebben is, de ha amúgy is zavar ha ps-esek "teleszemetelk" a box-os híreket, akkor mi lenne ha - legalább néha - megpróbálkoznál egy "rendes" kommentttel? Mert nekem Nálad sem az jön le hogy normális társalgásra vágynál - teszem azt xbox témáról egy xbox-os hírnél - hanem benyögsz valami provokálót, és boldogan nézed ha "bejön", hogy "lám, Te megmondtad". Tényleg nem vágom hogy ez mennyivel jobb?
#28
#26: Ööö melyik ps híről is van szó? Szedd màr össze magad, nézzél körül, mielőtt belököd a szànalmas, sértődött örömlàny dumàt. A boxos híreknél szoktam -valóban gúnyosan - belökni azokat a marhasàgokat zanzàsítva, amiket ti utàna úgyis beírogatnàtok. Ja h ez frusztràciót okoz?
#26
#24: Meg az ilyen felesleges, gúnyos, vitákat gerjesztő szánalmas dumákat is, mint amiket te megengedsz magadnak minden x-box vagy ps hír alatt.
#25
Folyt: amik nektek nem tetszenek. Ez így csak fél munka, de mit vàrunk el olyanoktol, akik ugyan azt a dumàt nyomjàk?
#24
A ganékapocs moderàtorai lehetnének alaposabbak is. A szemêlyeskedő, tràgàr hozzàszolàsokat mindet törölni kellene, nem csak azokat, a
#23
Kimoderált üzenet
#21
#20: Ezt minden mai hősnő tudja sajnos, ezért volt rossz döntés. Annyira gyenge karaktert csináltak belőle (szó szerint is), hogy a legújabb UC-ben többre tartják a női karaktereket mint a TR-ben. Elég ciki, de megérdemelték.
#20
Törölt felhasználó
#13: Talán mert emberi érzései vannak, azért nyög, meg mert nem félisten vagy szuperhős hanem egy sebezhető, törékeny és érzelmekkel teli karakter!
#19
Törölt felhasználó
#13: És akkor mi van, ha Lara nyög és vinnyog? Szerintem így sokkal jobban értelmezhetőbb, mint a reboot előtti részekben volt Lara. Nekem ez a Lara karakter sokkal jobban átjön (érzésekben is), mint a rebootok előtti karakterekben.
#18
#16: A görbe tükör az màs..de majd tanuljàtok a suliban.
#17
Én nagyon szeretem a ps4-emet. :), nincs Xbox one-om. De ezt a Tomb Raider részt speciel xbox360-on nyomom. Ott is tök jó, komolyan mondom, nem rossz azon sem. Bár persze kétségtelen, szebb a progi az új gépeken. Na és akkor mi van? A játékélményt megkapom 360-on is. ;) Nna peace