GC 2017: A jövő év elején érkezik a Fe

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A tavalyi E3-on leplezték le a Zoink Games új alkotását, mint az EA Originals program új címét. A munkálatok szépen haladnak, az egyedi hangulatú játék 2018 elején landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switch-en.

A Zombie Vikings fejlesztője ezúttal egy meditatív játékot tesz le az asztalra. A Fe hátszelét az EA biztosítja: az Originals kezdeményezés célja, hogy kisebb független fejlesztéseket karoljon fel a nagy kiadó.

A játék a természet, a föld és az élőlények kapcsolatáról szól - a történet bemutatja, hogy ez az egyensúly milyen törékeny, hiszen az általunk irányítunk állatka folyamatosan veszélyben van. A Fe tele van felfedezéssel, konfliktusokkal és megannyi kapcsolattal. Szépen lassan feltárjuk a helyszínként szolgáló erdőt, ahol megannyi titok és különös élőlény lapul. Mindig lesz tennivaló: számos mellékküldetést teljesíthetünk a játékban.

A Fe 2018 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re.

2.
2.
imchristailor
Ha lesz benne valami cél, nem csak mész amerre nézel és a "felfedezés élménye" hajt, akkor valószínűleg megveszem, mert a grafika nagyon tetszik,
1.
1.
Gykrizsi
Én már azt hittem, kukázták ezt a játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...