GC 2017: Nézzük meg közelebbről a SNES Minit!

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Már előrendelhető a Nintendo legújabb retro minikonzolja, a SNES Classic Mini. A döntést megkönnyítve a kiotóiak két új trailerrel kedveskedtek nekünk, így most közelebbről is megnézhetjük a 80 dolláros masinát.

Szeptember 29-én jelenik meg világszerte a SNES Mini, ami jóval drágább lesz nálunk (44-45 ezer forint), mint máshol. A masina viszont két kontrollert tartalmaz, ráadásul a 21 előre telepített játék között lesz a Star Fox 2, amivel még soha nem játszhattunk korábban.

Az előrendelések már élnek, a Nintendo pedig két új előzetest tett közzé a retro minikonzolról.

15.
15.
SzDavid99
#14: Én a forgalmazótól kaptam ezt az infót, valamint a norvég Nintendo forgalmazó is ezt írta ki a hivatalos oldalára (mármint, hogy a Nintendo adja nekik is drágábban a gépet).
14.
14.
delphijos
#9: Az az igazság hogy Link-nek most igaza van. A közép-európai forgalmazó döntött úgy, hogy ennyi gépet amennyit a régióra kap, ennyiért is el tudja adni. Persze azért az más kérdés hogy az anyacég ne engedje ennyire a saját feje után menni a forgalmazóit. Szóval az hogy engedik, az viszont az N sara.....
13.
13.
zozo76hun
sztem jo dolog ez, tenyleg retro meg minden, de az ara az krimi...
12.
12.
Yanez
#4: Teljesen igazad van, különösen ami ezt a mondatodat illeti:

"... a mai napig a múltban él és nem képes megújulni és rendre lehúzza a rajongóit."

Elég csak a konkurenciával összevetni és azonnal nyilvánvalóvá válik a nyilvánvaló. Nem mondom, ott is vannak lehúzások, de ugye sok egyéb más is.
7.
7.
kergabi83
#5: Német mediamarktban foglaltam le egy darabot, a hivatalos eu-s ára 99€. A negyvenöt rugó az valami vicc..
5.
5.
Koppn
Szerintem az a pofátlan, hogy az EU-ban megduplázták kb az árát az eredeti 80 dollárhoz képest. (Bár lehet csak a mi régiónkban, nem tudom pontosan, itt olvastam régen) Mert az eredeti árával szerintem túl sok baj nincs, lévén csak 20 dollárral drágább mint a mini NES volt. Bár ha lenne benne store vagy ilyesmi, akkor már reálisabb lenne ez a 45k. De így...

De aki megveszi az a Super Castlevania 4-t mindenképp tolja végig!
4.
4.
user101
Ha EZ nem pofátlan lehúzás és a retro hangulat profit orientált kimaxolása akkor mi az ?

Szeretem a Nintendot mert fantasztikus innovatív dolgokat képes létrehozni ( van Wii-m és lesz Zelda BoW-m :). és utálom is a Nintendót mert a mai napig a múltban él és nem képes megújulni és rendre lehúzza a rajongóit. Ez az egész Switch történet is erről szól ( sajnos ) ...
3.
3.
gerappa
Én sem értem, hogy miért nem lehet több játékot futtatni rajta. A mortal kombatok közül ha jól emlékszem egy sincs a telepített játékok között. Nem is értem... Tényleg kéne egy store, ahonnan lehetne még vásárolni.
2.
2.
dcba
#1: Attol, h neked csak a modern jatekok es esetleg filmek leteznek, nagyon sokan imadjak a retrot es nem erzem ugy, h el kene engedni. Igenis kellenek, mert a tortenelem resze es egy Mariot mai napig elvezet pl kijatszani, vagy szivesen jatszom regi Batman vagy Mortal Kombat jatekokkal.

Amirol le kene mar allni, h lehuzzak a retroval az embert. Kiadnak egy ilyen gepet, oke, majd mindenhol kiirjak, h nem elerheto, jonnek a dogkeselyuk akik ettol varjak a csaladi hazuk hitelenek a kifizeteset, majd a gyarto le is all a gyartassal es a dogkeselyu immaron a kifizetett csaladi haz melle meg egy BMW-t is be tud ujitani.

A masik, h ideje lenne mar megoldani (tudom jogdijjak), h legalisan legyenek elerhetoek a regi idok jatekai es ne az emuparadisrol kelljen oket lelopni. Pl egy ilyen gep mint a snes mini nem 20 jatekkal kene, h megjelenjen, vagy legalabb lenne store amin lehetne vasarolni a jatekokat, vagy olvasna a regi kazikat.

Ergo a retronak igenis van helye, csak nem ebben a formaban.

A masik, h akkor szerinted a regi filmeket is hatra kene hagyni (pl Alien, Predator filmek a 80as evekbol), csakmert manapsag csillibb-villibb cgi pornok jonnek?
1.
1.
user101
Értem én, hogy retro és én is ebben nőttem fel ( '84-ben commodore-on kezdtem ), de semmiképp nem cserélném el a Skyrim, Doom4, Wolfenstein, Rayman, Ryse, Assassins Creed, Elite ...stb. ezekre... Ez egy méltán letűnt kor maradványa és el kellene már engedni és a jövőre koncentrálni... :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...