GC 2017: Raiders of the Broken Planet demó

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 23.
  • Hír
Link másolása
A MercurySteam új játékának prológusa mindenki számára ingyenes lesz - tudtuk meg a fejlesztők nyilatkozatából. A kétmissziós kóstoló és a Raiders of the Broken Planet első epizódja szeptember 22-én érkezik.

Szépen lassan révbe ér a Raiders of the Broken Planet fejlesztése. A MercurySteam csapata szólt, hogy a játék prológusát mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszik a játék szeptember 22-i premierjekor.

A prológus, vagy ha úgy tetszik, a demó két küldetést tartalmaz, amelyben összesen négy szakasz várja a játékosokat. A kipróbálható változat több karaktert kínál, akik a single-ben és a multiban egyaránt irányíthatóak.

A játék egyébként a 4v1-es közelharci és lövöldözős küzdelmekre kihegyezett csatákra fókuszál, Számos missziót teljesíthetünk többféle hőssel.

A Raiders of the Broken Planet első epizódja, az Alien Myths 9,99 euróba fáj majd, tartalmilag lényegesen többet kínál, mint az ingyenes prológus. A spanyol fejlesztő később további kampányokkal (Wardog Fury, Hades Betrayal és Council’s Apocalypse) bővíti a felhozatalt - az epizódok önállóan futtathatóak lesznek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...