GC 2017: Genesis Alpha One - a klónozás rejtelmei

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Mit tehet az egyszeri űrhajós, ha kifogy az emberekből? Klónoz magának új legénységet! Ez is egy hangzatos fícsör lesz a Genesis Alpha One-ban, amely egy hatalmas, véletlenszerűen generált univerzumban játszódik.

Kiábrándító közeljövőt fest elénk a Genesis Alpha One. A háborúk és a korrupt rezsimek kiapasztották a Föld erőforrásait, a talaj és a levegő szennyezetté vált, de néhány fennmaradó kormány és vállalat elindítja a Genesis-programot. Ennek nyomán egy csillaghajó indul útnak, hogy az univerzumban új élőhelyet keressen.

A játékos ezt az űrhajót irányítja, erőforrásokat keres a bolygókon, idegenekkel találkozik és harcol, nem is keveset. A tökéletes legénység kulcsfontosságú tényező, éppen ezért az idegen fajok DNS-ét felhasználva tökéletes hibridlényeket hozhatunk létre a játékban. Erről szól az új trailer.

A Genesis Alpha One-t a Radiation Blue csapata készíti. Az alkotók olyan címeken dolgoztak korábban, mint a Spec Ops: The Line vagy épp a The Settlers. A kiadásért a Team 17 felel.

Megjelenési dátum még nincs. A platformok: PC, Xbox One és PS4.

1.
1.
user101
Hát ez elég vérszegény. Arról nem is beszélve, hogy életemben nem idegeskedtem annyit egy játék alatt sem, mint a SpecOps-TheLine alatt. Olyan bugos szar programot, merev buta script rendszert, pocsék pályatervezést és mechanikát egyetlen játékban sem láttam azóta sem. Beleértve az összes Assassins Creed-et és a legendás Batman játékot is PC-n ... >:E
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...