GC 2017: Dragon Ball FighterZ - Goku és Vegeta

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco még egy előzetest tett közzé a Dragon Ball FighterZ-ről. A videóban Goku és a Vegeta csap össze Super Saiyan formában. Ha előrendeled a játékot, mindkét karaktert megnyithatod már a játék elején.

A Dragon Ball Super anime szerelmesei már bizonyára találkoztak Goku és Vegeta Super Saiyan formájával, mozdulataik ebben a kék formában meglehetősen egyediek, így nem csak esztétikai változásról van szó.

Az elrendelők már a játék elején megnyithatják a két említett karaktert, nem kell hosszú órákat szöszölni vele. A második videó Android 16-ra koncentrál.

A zárt bétateszt dátuma mellett az is kiderült a Gamescomon, hogy a Dragon Ball FighterZ februárban landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5.
5.
ssemtexx
Szerintem az előző open world változatok sokkal jobbak voltak..
4.
4.
Yonkou
#2: Béna, de korrekt. Eddig is kezdőbetűkkel rövidítették az összes szintet, miért tennék másképp. Super Saiyan God Super Saiyan, máshogy nem igazán lehet rövidíteni, illetve nem lenne logikus.
3.
3.
#2: Olyan sok változat van, hogy követni sem tudom. Igaz, én leginkább gyerekként néztem és akkor még talán csak az SS volt a legmagasabb.
2.
2.
Mr.Dead
SSGSS...annyira béna ez a rövidítés :"D (múltkor belenéztem valami dragon ball csoport kommentjeibe, csak úgy repkedtek a rohadt hosszú rövidítések. nem tudom miért nem lehetett volna valami egyszerűbbet kitalálni ezek helyett)
1.
1.
Looool, Yaneznak írtam nemrég hogy befejeztem a játékokat, erre ez a game annyira tetszik, hogy a végén még veszek egy pro-t februárig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...