GC 2017: 35 perc az új Dishonoreddal

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Szeptember közepén új, önállóan futtatható epizóddal bővül a Dishonored-sorozat, amelynek Billie Lurk lesz a főszereplője. A GameSpot jóvoltából egy 35 perces gameplay videót nézhettek meg belőle.

Habár a felvétel a Gamescomról érkezett, a kölni rendezvénnyel párhuzamosan kezdetét vette az idei QuakeCon is. A játék kreatív direktora, Harvey Smith itt árulta el az IGN-nek, hogy a szeptember 15-én megjelenő Dishonored: Death of the Outsider lezárja a Kaldwin-érát, így a soron következő folytatások már új karaktereket szerepeltethetnek. Már ha lesznek ilyenek: azt még Smith sem tudta megmondani, hogy mi vár a sorozatra a jövőben.

7.
7.
Mortis
azért remélem ,hogyha a 'Kaldwin-érát' le is zárják, Corvo még visszatér valahogy.
3.
3.
DarkLord
Se az elsőt se a 2. részt nem fejeztem be soha. Az elsőnek , pedig 10-szer tuti nekiálltam különböző időközönként, de kb. mindig ugyanannál a pontnál töröltem. Talán egyszer, ha semmi nem lesz tovább jutok :D
1.
1.
RangerFox
Nagyon behúzott a széria a második rész alapsztorijával, most értem végére az első résznek az összes dlcjével, valami fantasztikus élmény volt. Már megvettem egy ideje a második részét, de még nem volt alkalmam mélyebben foglalkozni vele, éppen ezért is mondtam le az előrendelésemet a játék iránt: nagyon sok játék van, amivel játszani szeretnék előtte, a sztorit meg nem érteném, amíg nem játszottam a 2. résszel. De nagyon kíváncsi leszek a kritikákra, illetve hogy milyen hosszú lesz a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...