Így néz ki most a Cuphead

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
A múlt héten nemcsak Kölnben tartottak videojáték-kiállítást, a hétvégén Las Vegasban rendezték meg GameStop Expót, ahol a Microsoft is jelen volt. Most 14 percen át csodálhatjuk a Cuphead jelenlegi verzióját.

Egy hónap múlva landol a boltokban a Cuphead. A 2D-s platformjáték látványvilágát a klasszikus Disney-rajzfilmek ihlették, ám a barátságos külcsín ellenére igen kemény kihívással nézünk szembe.

Ezúttal némi kooperatív gameplayt kapunk: a játékosok Ribbyt és Croaksot irányítják három fázison keresztül, majd megütköznek az egyik főgonosszal, Hilda Berggel. Ezt követőben belenézhetünk a második pályába is, ahol Bon Bon bárónő vár a csapatra.

Kétféle nehézség közül választhatunk: a simple módban kudarc esetén nem kell újrakezdenünk a boss előtti szakaszokat, mint a regularban.

A Cuphead szeptember 29-én érkezik PC-re és Xbox One-ra.

7.
7.
user101
Én annak a korszaknak amit ez képvisel a képi világát annyira utálom, hogy azt szavakban kifejezni nem is lehet. Ennél irritálóbb szörnyűséget el sem tudok képzelni ! :D Jó játékot, de ha egyszer is meglátom a Steamen, amint rám akarja tukmálni, úgy falhoz vágom a monitort gépestül, hogy az na ! :DDD
6.
6.
sisxgame
jön GoG ra ugyhogy tuti vétel lesz nekem (persze csak majd akkor ha kb20$ körül lesz az ára)
4.
4.
XuChi
Ebből lesz dobozos vàltozat is PC-re , vagy csak windows store ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...