Premier előtti előzetesen a Mario + Rabbids

Holnap kerül boltokba az idei E3-on bemutatkozott Mario + Rabbids: Kingdom Battle. A Nintendo és a Ubisoft a premier alkalmából egy utolsó kedvcsinálót is kiadott, de a hajtás után más videóanyagokat is megleshettek.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#21
#20: Hogyne...
#20
#19: A moderátorkodás tényleg idegesítő tud lenni, az a baj. Hogy egy fanboynak hiába próbálod meg magyarázni, hogy valami amire nem XY van írva az attól függetlenül nem feltétlen ross. Majd kinövi... :D
#19
#18: Semi gond a lelkesedéssel, sőt. Engem az zavar hogy nagyon "egyoldalú" ez a lelkesedés. Ami Nintendo azt lelkesen "várja szeretettel" ( még akkor us ha semmit se tudni róla ) máshol meg semmiségen rugózik. Az önjelölt moderátorkodás meg csak extra.
#18
#13: Most kívételesen meg kell hogy védjem mert, ez a jó, ha valaki tud ilyen "gyermeki" tisztasággal rajongani valamiért. Inkább legyen ez a hobbija, mint hogy lent vergődjön a skacokkal a téren, a negyedik vodka és a második kör technocol rapid után. Én nekem is van szenvedélyem ami a zene. Én azért vagyok oda. Nem vagyunk egyformák. Igaz néha idegesítő a srác, de majd kinövi...
#17
Törölt felhasználó
#15: :D most ismerkednek a műfajjal
#16
#5: :D
#14
Legjobb stratégia evör!!!!44négy!!
#13
#10: Na jó, akkor nincs több szekálás ;)
#12
#4: Na ez jó volt :D
#11
#5: Szerintem max gyerekpezsgot ihat, vagy szénsavas vizet.
#9
#8: De ennyire???? :O
Ez már betegség xD
#7
#6: Szerintem attól fogja magát jobban érezni, ha végleg kitörölnéd magad a létezésből, mert csak rontod az oldal színvonalát.
#5
Nem ihat pezsgőt,még bolondabb lesz tőle.
:)
#4
Kimoderált üzenet