Brit toplista: Nate nélkül is szárnyal az Uncharted

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 28.
  • Toplista
Link másolása
A friss megjelenések érkezésével a Crash-trilógia is kénytelen volt átadni vezető helyét, amit ezúttal az Uncharted 4 DLC-jének indult, majd teljes játékká hízott Uncharted: The Lost Legacy kaparintott meg.

Nagyon erősen nyitott az Uncharted-sorozat csajos kiadása, az Uncharted: The Lost Legacy, ami az évben már a hatodik olyan PlayStation 4-exkluzív cím, ami a szigetország eladási listájának az élén nyit. Ugyan az Uncharted 4 első heti eladásainak közel csak felét tudta összelapátolni a DLC-nek indult, majd teljes játékká hízott indiai kaland, így is megsüvegelendő teljesítményt ért el Chloe és Nadine párosa.

Mögötte a szintén frissen bemutatott F1 2017 található, ami majdnem elérte a tavalyi epizód első heti eladásait. A harmadik helyen a sokáig éllovas Crash-trilógia zárt, míg a negyedik helyen ismét egy újoncot köszönthetünk, a Madden NFL 18 személyében.

A hátsóbb régióban a Minecraft: Story Mode tudott nagyott előre ugrani, egészen a 28. helyig, köszönhetően a Nintendo Switch-premiernek, de az Overwatch: Game of the Year Edition is 171 százalékos növekedés produkált, az épp zajló leárazás jóvoltából.

Az Agents of Mayhem a múlt heti negyedik pozíció után 28 százalékos csökkenést produkált, amivel egészen a 13. helyig esett vissza.

  1. Uncharted: The Lost Legacy
  2. F1 2017
  3. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  4. Madden NFL 18
  5. Grand Theft Auto V
  6. Fallout 4
  7. Dishonored 2
  8. Forza Horizon 3
  9. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  10. Mario Kart 8: Deluxe
44.
44.
Zoli0507
Oldman, ellenben a hosszan hàromszög plusz R1 nekem nem működik. Azt tudtam ha megnyomom hosszan akkor elteszi a fegyvert ès a külső nèzet tàvolsàga megnő, de ha az R1-el együtt teszem akkor csak annyi törtenik hogy előjön a parancs "menü".
Vagy èn èrtettem valamit fèlre...
43.
43.
Zoli0507
Köszönöm a kimerìtő vàlaszokat.:D
42.
42.
delphijos
A lítium aksikat majdnem mindegy mikor töltöd, csak a teljes lemerítést erdemes elkerülni. Az nem igaz hogy minél többet töltöd annál tovabb jó lesz, de terhelni tényleg nem szerencsés töltés közben.
31.
31.
Beniciodeltoro
29.
29.
Őrnagy
#28: Ez egy nemzetközi jel, azt jelenti, hogy épp viccelek :)
28.
28.
Beniciodeltoro
#25: Rock star játékról beszélsz, ráadásul az 5. rész sokkal jobb lett, fogalmam nincs milyen játékokat veszel ha ez se jött be még neked.
Én egy éve eladtam, de újra megvettem használtan, mert jó néha GTA-zni.
RDR2 is kötelező vétel lesz.
27.
27.
RangerFox
#8: Az első nekem is annyi lett. most kezdtem el újra, ezúttal crushing nehézségen, megcsinálom a kimaradt sztoris trófeákat, meg összeszedem a 15 kimaradt kincset, 5 fotót meg 3 opcionális párbeszédet. most értem a négyes fejezet végére, és 4 óra alatt vagyok, de pl nem szedtem össze újra azokat a hoyshala érméket, meg nagyjából tudtam mit hol keressek. Talán 15-16 óra megszerezni a platinumot, tehát egyáltalán nem hosszú. De azért elsőre eléggé odab*sz a látvány, meg a helyszín, a párbeszédek, meg úgy az egész, amiért én egyáltalán nem sajnálom a pénzt, amit kérnek érte.
25.
25.
Őrnagy
Ha a GTA5 a következő 8 évben is benne lesz az első 10ben, akkor lehet, hogy megveszem. Használtan... :)
17.
17.
shatterhand
#7: Ehelyett ilyen latvany mellett kapsz roccenedmentesen 30at. Szoval, de foglalkoznak. Csak ahol eleg a stabil 30 oda tudnak massal foglalkozni.
Multis fps-hez kell a 60 minimum, ide nem.
16.
16.
crytek
#15: LOL ez meg lemaradt https://www.youtube.com/watch?v=y7YEK1TCxbQ
13.
13.
delphijos
A 4K erőltetését én is korainak érzem. ( de a 1080/60-nak pont hogy inkább van/lenne értelme ) azt viszont "megértem" hogy marketing szempontból a 4K-t könnyebb reklámozni mint azt hogy "szebb grafika".
10.
10.
Yanez
#8: "Sima játék időben, ha minden videót és beszélgetést offolsz és mindent összeszedsz talán még 2 óra sincs, ami valós játékidő."

Wow, az lenni nagyon durva! Persze így csakis minimum egy végigjátszás után lehet számolni. :) De mondjuk kb ilyenekért szoktam mondani egy-egy kieg esetében, hogy sokallom érte a $40-t.
8.
8.
DarkLord
2. végigjátszást asszonnyal nyomjuk. Nekem elsőre ugye 8 óra 14 perc volt. Nos, mivel abból asszony semmit nem látott így ugyanúgy mindent megcsinálok és mindent megnézünk a játékban. 7. fejezet és még alig 3 óra ment bele :S jó ki ismertem a 4. fejezetet rendesen, de azért ez nagyon durva, mert az utolsó 2 fejezet meg nincs is 1 óra. Szóval a valós játékidő kb. 4 és félóra, ha mindent összeszedsz nem kapkodsz és tényleg mindent végignézel. Nem bántam meg, hogy megvettem, mert tényleg minden percét imádtam és most másodszorra is nagyszerű játék, de a valós játékidő csak ennyi. És ebből , ha levesszük az ugra bugrát, akkor volt olyan fejezet, ami kb. 5 perc alatt kijátszható, ha leveszem a videókat meg a beszélgetéseket belőle. Sima játék időben, ha minden videót és beszélgetést offolsz és mindent összeszedsz talán még 2 óra sincs, ami valós játékidő. Szóval tényleg kicsit túl lett lőve a játék és akik magasztalták a játékidőt ők is rájönnek, majd 2. végigjátszásra, hogy baromi rövid játék valósan. Ennek ellenére is top és nem adom el, mert kell a gyűjteméyembe :) De már 8-8.5 -ért simán árulják sokat, aki nem rendelte elő.
4.
4.
guba800
Megèrdemli az első helyet.
3.
3.
Yanez
Tapsika! Nagyon megérdemli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...