Megjelent a Mario + Rabbids: Kingdom Battle

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Már elérhető a Ubisoft és a Nintendo közös projektje, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, amely egy XCOM stílusú körökre osztott anyag. A Gomba Királyságot elárasztották a vérnyulak, akiket csak Mario és barátai fékezhetnek meg.

Itt a Nintendo Switch legújabb sikervárományosa, amit teljes egészében a Ubisoft sráca raktak össze a kiotói játékgyár támogatásával.

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle csak mérsékelt kritikai fogadtatást kapott: 9 pontot nehezen osztott ki rá a szaksajtó, inkább egy 7-8 pontos címről beszélhetünk. Ennek ellenére bitang jó mókának ígérkezik a körökre osztott cím. Vicces és meglepően mély játékmenettel vértezték fel az alkotók.

A premier mellé érkezett egy új előzetes, valamint olyan videó, amely hasznos harci tippeket ad.

46.
46.
delphijos
#42: 1. Kösz :)
2. Most őszintén, Te nem unod állandóan azt olvsni hogy "mi a jobb"? És vég nélkül megy a bizonygatás.... Öröm volt olvasni a kommenteket a PES cikknél, mindenki a JÁTÉKRÓL beszélt, és még ott sem volt FIFA-PES "háború". Ez kéne... Itt is ( persze velem együtt , elismerem ) alig volt szó magáról a játékról, hogy milyen, kinek mi tetszik benne...
45.
45.
Norbiii
#44: A három havi 6 ezerről 7500-re, az éves 15 ezerről 18 ezerre emelkedett.
44.
44.
Yanez
#43: Asszem az éves előfizetés ára maradt a régi.

Tuco: eserleg utánajártál, hogy mi okozza a psn-nel való problémát? Mert a többségnek MO-n semmi problémája nincs vele, de arról tudok, hogy sokaknak igen. Viszont ez lehet netszolgáltatóval kapcsolatos gond is! Csak úgy javasolom, nézz utána, mert lehet ha más szolgáltatóval köteted be a netet, eme gondod is köddé válik. Lehet nem.
43.
43.
Norbiii
#40: Neked és a kis gyerkőcöknek is jó szórakozást kívánok a Switchez! :)

PSN: Nekem semmi bajom vele, de az áremelésnek én sem örülök.... ki örül neki? :D. Megemelik az árát, de ha jól tudom a helyzet változatlan marad, ami viszont változik/változott, hogy komoly címeket kapunk a ps plus előfizetés mellé. Talán ennyi. Én mondjuk eddig egyel sem játszottam úgy nagyon, csak co-op fifára használtam az előfizetést, meg néhány akciós játékra, tehát ha ennyiben kimerül, akkor én az áremeléssel semmit sem nyertem, és már csak abban bízhatok, ha már ez megtörtént, hogy befut egy olyan játék, ami legalább tetszeni is fog, mondjuk nem mintha olyan sokat, és sok játékkal játszanék...
42.
42.
PaprikaJancsi
#40: Én meg annak örülök, hogy nem az állandó ,,nem értem mindig ezt a vitát” kommenttel jössz :D

Amúgy gratula hozzá, sok jó percet, órát, napot, hetet, hónapot, évet, évtizedet, évszá...szóval érted....kívánok hozzá :)
41.
41.
delphijos
Ja, a PSN-el kapcsolatban, én is csak azt tudom mondani, hogy nekem a sima PS4 ethernet-en van bekötve ( nem wifit használok ) és nincs gondom a letöltés sebességével. Nagy "rohamnál" le szokott rohadni a shop, való igaz, de én multiban sem jártam úgy hogy pl. kidobott volna. PS3-nál botrányosan lassú volt a shop, de ps4-en én lekopogom , de nincs gondom.
40.
40.
delphijos
Na, megtörtem, ( persze a gyerekek is segítettek ) és vettem egy Switch-et, ezzel a játékkal egyelőre. El kell ismernem, annyira jót szórakoztunk a fiammal, mint már régen. Mario Kart és Splatoon befigyel nemsokara. Az elsődleges véleményem hogy a dokkoló továbbra sem túl "elegáns", és ennyi pénzért disznóság hogy a nem töltős tartót adták hozzá, de konkrétan ez a játék nagyon jól sikerült.
17.
17.
delphijos
Egyébként sikerült kipróbálno az anyagot, és nekem nagyon bejött. A co-op meg tényleg szuper. Lehet hogy mégis befigyel egy Switch. Ez, Mario Kart, Splatoon, Zelda, már kezd megjönni a kevdem. A hw árával nem vagyok kibékülve, de a sírba úgysem vihetem magammal a pénzt.
13.
13.
szonik66
#12: Nagyon jó amit írsz testvér. Ők a saját nagyképűségük miatt kimaradnak a játékok krémjéből
12.
12.
Tidus
Sose fogom megérteni az ilyen Nintendo hater tagokat ,főleg kis hazánkban....rendben van nem tudja elviselni a Nintendo-t,nem nyitott elitéli a játékait mert se nincs benne vér,se nem fps....de könyörgöm,minek kell osztani az észt...leszarozni egy játékot aminek kb csak az art-ját látjátok...lehet a nálatok sokkal jobban hozzáértő kritikusok részegek voltak mikor kapta az átlagos 8 pontokat....menjetek játszani ne haterkedjetek...!
11.
11.
szonik66
#6: Ez azért elég túlzás.... fogtam már kezembe nintendo terméket nem is egyet... és hazudnék ha azt mondanám hogy lehúzás lett volna akármelyik is.... sőt inkább felemelő érzés volt a többi silány konzolhoz képest
7.
7.
#6: Lol, a nintendo nem erről szól.
6.
6.
user101
Most miért vagytok ilyen gonoszak ? A nintendó zseniális cég és iskolapéldája annak, hogyan kell egy bukott szar tabletet eladva átcímkézve csupán azzal, hogy huszonötödjére kiadják ugyanazokat a játékokat rá ! Szemetek vagytok ! :DDD
5.
5.
#3: Igazad van, mert speedrunner módjára három óra alatt ledarálja, így hamar visszajön.

Tuco, ez az év játéka és a legjobb stratégia, ami valaha megjelent.
3.
3.
Darksiders84
#1: Js de délután már itt lesz és megtudjuk végre valahára milyen lett ez a fantasztikus szinte kihagyhatatlan Nintendos cím és ugyebár mindenevők nagy előnyben.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Dehogy is, a híveit csak nem hagyja cserben, várják a napi igét :)
1.
1.
Végre pár óra erejéig link is lefoglalja magát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...