Megjelent a Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Már elérhető a Ubisoft és a Nintendo közös projektje, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, amely egy XCOM stílusú körökre osztott anyag. A Gomba Királyságot elárasztották a vérnyulak, akiket csak Mario és barátai fékezhetnek meg.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#51
NorbiiiModerátor
#47: Nekem Wi-Fi-vel baromi lassú a letöltés, kábellel viszont ezerszer gyorsabb. Próbáld meg. :)
#50
#48: Pro Controller nem rossz, de azért én sem nyomtatom a pénzt, majd legközelebb. Amúgy a Joy Con - ok elég minőségi cuccok ( így még kevésbé értem a dokkoló "filléres vacak" kialakítását ) , habár leszedve, és ketten játszva egy picit kicsinek érzem őket. De megszokható. A játék viszont tényleg nagyon jó, és nagyon szép.
#49
#47: A sima ps4 ( és a ps3 ) wifi modulja elég vacak. A Pro-nál ezt már "javították". Én UPC-nél vagyok, és kábellel nem szokott letöltési problémám lenni.
#46
#42: 1. Kösz :)
2. Most őszintén, Te nem unod állandóan azt olvsni hogy "mi a jobb"? És vég nélkül megy a bizonygatás.... Öröm volt olvasni a kommenteket a PES cikknél, mindenki a JÁTÉKRÓL beszélt, és még ott sem volt FIFA-PES "háború". Ez kéne... Itt is ( persze velem együtt , elismerem ) alig volt szó magáról a játékról, hogy milyen, kinek mi tetszik benne...
#45
NorbiiiModerátor
#44: A három havi 6 ezerről 7500-re, az éves 15 ezerről 18 ezerre emelkedett.
#44
YanezModerátor
#43: Asszem az éves előfizetés ára maradt a régi.

Tuco: eserleg utánajártál, hogy mi okozza a psn-nel való problémát? Mert a többségnek MO-n semmi problémája nincs vele, de arról tudok, hogy sokaknak igen. Viszont ez lehet netszolgáltatóval kapcsolatos gond is! Csak úgy javasolom, nézz utána, mert lehet ha más szolgáltatóval köteted be a netet, eme gondod is köddé válik. Lehet nem.
#43
NorbiiiModerátor
#40: Neked és a kis gyerkőcöknek is jó szórakozást kívánok a Switchez! :)

PSN: Nekem semmi bajom vele, de az áremelésnek én sem örülök.... ki örül neki? :D. Megemelik az árát, de ha jól tudom a helyzet változatlan marad, ami viszont változik/változott, hogy komoly címeket kapunk a ps plus előfizetés mellé. Talán ennyi. Én mondjuk eddig egyel sem játszottam úgy nagyon, csak co-op fifára használtam az előfizetést, meg néhány akciós játékra, tehát ha ennyiben kimerül, akkor én az áremeléssel semmit sem nyertem, és már csak abban bízhatok, ha már ez megtörtént, hogy befut egy olyan játék, ami legalább tetszeni is fog, mondjuk nem mintha olyan sokat, és sok játékkal játszanék...
#42
#40: Én meg annak örülök, hogy nem az állandó ,,nem értem mindig ezt a vitát” kommenttel jössz :D

Amúgy gratula hozzá, sok jó percet, órát, napot, hetet, hónapot, évet, évtizedet, évszá...szóval érted....kívánok hozzá :)
#41
Ja, a PSN-el kapcsolatban, én is csak azt tudom mondani, hogy nekem a sima PS4 ethernet-en van bekötve ( nem wifit használok ) és nincs gondom a letöltés sebességével. Nagy "rohamnál" le szokott rohadni a shop, való igaz, de én multiban sem jártam úgy hogy pl. kidobott volna. PS3-nál botrányosan lassú volt a shop, de ps4-en én lekopogom , de nincs gondom.
#40
Na, megtörtem, ( persze a gyerekek is segítettek ) és vettem egy Switch-et, ezzel a játékkal egyelőre. El kell ismernem, annyira jót szórakoztunk a fiammal, mint már régen. Mario Kart és Splatoon befigyel nemsokara. Az elsődleges véleményem hogy a dokkoló továbbra sem túl "elegáns", és ennyi pénzért disznóság hogy a nem töltős tartót adták hozzá, de konkrétan ez a játék nagyon jól sikerült.
#36
YanezModerátor
#35: Nem mondtam, hogy mentség, csak azt, hogy ez nem teljesen igaz. Nagy különbség. :)
#34
YanezModerátor
#31: Azzal ugye tisztában vagy, hogy a ps online világa csak egyes EU régiókban szar? Itt amcsiban még soha nem volt különösebb gondom vele, max akkor, amikor anno megtámadták a szervereket. Ugyanilyen alapon ítélték el egyesek anno az Arkham Knight játékot, amit azért szaroztak le, mert a béna fejlesztők nem tudták rendesen pc-re optimalizálni, holott ez nem vont le a játék értékéből.
#33
#31: Nem nagyon izgat, hogy ha bajunk van veled?

A napokon át zajló magyarázkodás pont erről tanúskodik :D