Ezt tartalmazza a The Division 1.8-as frissítése

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft még mindig nem hagyja magára a The Divisiont, így hamarosan elérhetővé válik a játékhoz tartozó legújabb frissítés, egészen pontosan az 1.8-as verziószámú. Az új update ráadásul több érdekességgel is kecsegtet.

A The Divisionnel még mindig rengetegen játszanak, és ők érthető módon elvárják, hogy a fejlesztők tovább csiszolgassák a kedvencüket. Ez pedig így is történik

A Ubisoft közzétette azt a videót, amely bemutatja, hogy pontosan mit is hoz a játékba a legújabb frissítés. Elsőként kell megemlítenünk, hogy a rajongók két új pályarésznek is örülhetnek. Az egyik az a West Side Pier lesz, amely a Times Square-től balra található, a másik pedig a Camp Clinton nevezetű új közösségi tér az előbbi egy részeként.

Ezenkívül két teljesen új játékmód is érkezik a frissítéssel. A Resistance lényegében a hordamód megfelelője, amelyben három társunkkal együtt kell átvészelnünk a különböző frakciók hullámokban történő támadásait. A Skirmish-ben pedig két négyfős csapat fog egymásnak menni a pontokért.

A legújabb, 1.8-as frissítés ősszel várható.

6.
6.
maktub
Szintén a héten töröltem le, mivel a világesemény-szobát, ami a legutolsó újításuk volt , az első lejárt event óta nem frissítették.
5.
5.
ribizly
Én pont most egy hete nyomtam rá ünnepélyes keretek között az uninstall-ra. :D
4.
4.
markoci555
Csináljanak még egy ingyen hétvégét, had fejezzem be a legutolsó kis dolgokat :D a főszálat asszem kivittem
3.
3.
shatterhand
#1: Á, senki. Az ubi meg veletlenul se nezi a szervereit.
2.
2.
shooter1234
Azért berakhatnák a seeker gear set -et (meg még pár újabbat is ha van rá idő). Illetve van egy halom fegyver amit senki sem használ, mivel gyengék, ezekből jöhetne exotic verzió, hasonlóan a historianhoz például. Mondjuk ott van az m870 vagy az srs-a1 és még lehetne példákat sorolni.
1.
1.
anonymus26
Van olyan aki ezzel még játszik ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...