Ezt tartalmazza a The Division 1.8-as frissítése

A Ubisoft még mindig nem hagyja magára a The Divisiont, így hamarosan elérhetővé válik a játékhoz tartozó legújabb frissítés, egészen pontosan az 1.8-as verziószámú. Az új update ráadásul több érdekességgel is kecsegtet.

A The Divisionnel még mindig rengetegen játszanak, és ők érthető módon elvárják, hogy a fejlesztők tovább csiszolgassák a kedvencüket. Ez pedig így is történik

A Ubisoft közzétette azt a videót, amely bemutatja, hogy pontosan mit is hoz a játékba a legújabb frissítés. Elsőként kell megemlítenünk, hogy a rajongók két új pályarésznek is örülhetnek. Az egyik az a West Side Pier lesz, amely a Times Square-től balra található, a másik pedig a Camp Clinton nevezetű új közösségi tér az előbbi egy részeként.

Ezenkívül két teljesen új játékmód is érkezik a frissítéssel. A Resistance lényegében a hordamód megfelelője, amelyben három társunkkal együtt kell átvészelnünk a különböző frakciók hullámokban történő támadásait. A Skirmish-ben pedig két négyfős csapat fog egymásnak menni a pontokért.

A legújabb, 1.8-as frissítés ősszel várható.

8 komment - szólj hozzá!