Wild West Online - hamarosan indul a zárt alfateszt

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha örömmel merülnél el a vadnyugat világában, van egy jó hírünk: a jövő hónapban veszi kezdetét a Wild West Online zárt alfatesztje, amire az MMO előrendelői tutira bejutnak majd.

Hamarosan esélyt kapunk arra, hogy kipróbálhassuk a 612 Games ambiciózus vadnyugati MMO-ját, a Wild West Online-t. A hivatalos honlapon már beruházhatunk a készülő játékba (jelentős kedvezménnyel, 40 dollárért), és ha így teszünk, garantáltan hozzáférhetünk a zárt alfához.

A teszt szeptember 15-én indul. Ha némi ingame bónuszért kicsivel többet is áldoznál az anyagra, akkor figyelmedbe ajánljuk a Collector-verziót, amit most 90 helyett 60 dollárért kaphatsz meg. Ez esetben már korábban nyúzhatod a későbbi bétát és a teljes verziót is.

Ha nem érdekel az alfaverzió, de szívesen bétáznál, és ugye a teljes változatról sem mondanál le, akkor a Townie-változat való neked potom 20 dollárért.

A Wild West Online lényegében egy, a Red Dead Redemptionre hajazó MMO, amelyben törvényen kívüliek és becsületes fejvadászok is lehetünk, miközben felfedezzük a nyitott világú vadnyugatot. Kapunk PvE-t és PvP-t is, erőforrásokat gyűjtünk és kincseket keresünk.

Decemberben a nagyközönség számára is elérhető lesz a cím.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...