Death of the Outsider - tombolás Karnacában

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda lehetőséget adott egy számára nagyon kedves véleményvezérnek, StealthGamerBR-nak, aki így tíz percen keresztül kalandozhatott Karnaca eddig nem látott utcáin.

A Dishonored: Death of the Outsider szeptember 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.  A sorozat legújabb, önállóan is játszható fejezetében Karnaca soha nem látott részével ismerkedhetünk meg, a főhős pedig Billie lesz, akivel le kell vadásznunk a véreskezű Outsidert.

1.
1.
piskóta
A videót nézve felmerült bennem a kérdés: hol vannak az ellenfelek? Mert amit a videóban láttam az az, mint amikor a hülye gyerek nagyítóval égeti a hangyákat. A videóban szereplő (mai felfogás szerint) "ellenfelek" jóformán csak gyakorló bábuk. Az én felfogásom szerint az "ellenfélség" az, amikor nem lehet eldönteni, ki a vadász és ki a préda. Mint a Predátor 1 végén Schwarci a lény ellen. De ami a videóban folyik az csak "hangyaégetés". Semmi esélyük. Akkor meg mi végre? Ez a videó szépen rámutat a mai videó játékok egyik nagy betegségére. Persze, ha a győzelemért nem kell "megszenvedni", annak mindenki örül. Ugyi'?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...