Hátborzongató előzetes a Pathologic 2-höz

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
A TinyBuild csapata kicsit rendbe szedte a dolgokat. Az eredetileg 2005-ben megjelent orosz horrorjáték remake-je immáron Pathologic 2 címen fut, elkerülve az összetévesztéseket a Pathologic Classic HD-vel. Öt percig mozog a játék.

A független orosz stúdió, az Ice-Pick Lodge még 2005-ben adta ki PC-re a Pathologicot, amely azóta kultstátuszba lépett. Egy abszolút szürreális, groteszk világot járhattunk be benne - nem véletlen, hogy a csapat néhány éve fel akarta támasztani a címet, ezért Kickstarter-kampányt indított. Később megjelent a Pathologic Classic HD, amely lényegében az alapjáték volt nagyobb felbontással és hibajavításokkal megspékelve.

Eközben a TinyBuild csapata igazi remake-et akart, amelyben teljesen újraalkotja a játékot, de mivel nem akarják, hogy a játékosok összetévesszék a címet a Classic HD-vel, ezért átnevezték a remake-et Pathologic 2-re.

Egy nyílt világú túlélőhorrorral van dolgunk amúgy, amelyben a pusztító pestissel nézünk farkasszemet, de apánk halálát is meg kell bosszulnunk, mialatt eltűnt ikertestvérünket keressük. Ám van egy csavar: mindössze tizenkét napunk van arra, hogy megoldást találjunk, és közben ennünk, innunk és aludnunk kell, miközben a betegséget is el kell kerülnünk.

Egészen elborult karakterekkel operál a Pathologic 2: csőrös maszkban tetszelgő orvosokkal futunk össze, ahogyan kilátástalan helyzetbe beleőrült NPC-kel is, és még egy halott gyermek boncolásán is részt veszünk. Elképesztően sötét hangulat lengi körül a belső nézetes játékot.

A TinyBuild az Ice-Pick Lodge-dzsal közösen dolgozik a remake-en, a kickstarteres támogatók rendszeresen megkapják majd az aktuális verziót, hiszen a srácok hallgatni fognak a visszajelzésekre.

A Pathologic 2 jövőre landol PC-n és konzolokon.

36.
36.
kopic
#13: Ez a link gyerek meg seggeszkinel is rosszabb lesz lassan.
19.
19.
hadzsime
12.
12.
beczepeti
5 percnél amikor beindul a sziréna, valahogy elfogott egy Silent Hilles érzés.
De jó lenne egy új és ütős Silent Hill játék. Vagy a Downpour újrakiadása konzolra/pc-re..(PS4)
11.
11.
Machiavelli
Jól néz ki meg minden, csak az a baj, hogy túl parázós vagyok az ilyenhez. Ha nincs benne jumpscare akkor viszont kipróbálom.
7.
7.
hadzsime
A leírás alapján érdekesen hangzik. Ha nem lesz gagyi kipróbálom.
5.
5.
Extol
Sztem nem hátborzongató, hanem elmaradott.
4.
4.
xICEMANx
Inkább azt mondanám hogy egy elég nagy marhaság az egész első ránézésre...
3.
3.
friiboy
Huh ez tényleg elég elborult és sötét.
2.
2.
Mortis
azt hiszem megvan a legjobban várt játék számomra. az eredetit is rongyosra játszottam és úgy látom itt a grafikán kívül sikerült a hangulatot is feljavítani.
1.
1.
GODL1KE
Várom szeretettel zsír!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...