American McGee új Alice-t szeretne

A dizájner az utóbbi években nem foglalkozott videojátékokkal, ehelyett egy Out of the Woods nevű kártyajátékon dolgozott, ami a Kickstarteren is sikert aratott. Most azonban úgy fest, visszatérne az Alice-hoz.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Csinálhatnának más meséből is ilyen horror témát, nem feltétlen Alice kell állandóan. de a Bad Day L.A. folytatás se lenne olyan rossz.
#11
Az AMR egy nagyon hangulatos, mély, kellően változatos és szórakoztató játék volt a maga elborult és depis világával együttvéve is. Bár nagyon szeretnék egy következő részt, mégis csak reboot / redesign-ként tudnám elképzelni, hiszen a történet adott és így eléggé megköti az alkotók és az EA kezét is. Mindenesetre ha sikerülne valami klassz dolgot létrehozniuk a témát illetően, rám számíthatnak ! :)
#10
#9: Ne fesd az ördögöt a falra... Sokan akarnak új Alice játékot. Az Ozombie-t mondjuk nagyon sajnáltam hogy nem gyűlt rá össze a pénz Kickstarteren. Ehhez viszont nem kell közösségi kalapozás, "csak" az EA áldása
#8
Remélem lesz, a játék zseniális volt, a hangulat pedig még azt is überelte!
#7
Imádom ezt a játéksorozatot, remélem McGee sikerrel jár az EA-nál és végre megkaphatjuk a várva várt folytatást :)
#6
Az Alice Madness Returns-t imádtam (az egyik kedvenc játékom), nagyon szomorú vagyok hogy végül megbukott.
#5
#3: Mondjuk a platformer-elemeket egy kicsit változatosabbá és izgalmasabbá is lehetett volna tenni, de még így is a sztori a végére bőven kárpótolt.
#4
#3: Igen az remek game áttolják az alapot UE4-re azt jöhet egy új rész. Kickstarteren meg pénzt is kapnak hozzá...
#3
Alice Madness Returns-t kedveltem, nagyon jó hangulata volt, és egy végigjátszás erejéig hatalmas élményt nyújtott. Örülnék egy folytatásnak. . .
#2
Imádtam, nagyon örülnék egy folytatásnak, alapokat megtartva, újításokkal.
#1
Örülnék ha az EA megint nyitja az ilyen merészebb projektek irányába, mint a Shadow of Damned, Dead Space vagy ez. Mostanában olyan tartalék lángok működnek. Szerencsére ez az indie piacos vonal talán add egy lökést.