Mount & Blade II - a Captain mód közelebbről

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
A TaleWorlds újra bemutatta a Mount & Blade II: Bannerlord Captain módját, amely lényegében stratégiát csinál a szerepjátékból. A lovas Khuzait birodalom népe és a Calradic Birodalom csap össze a legújabb videóban.

A Mount & Blade II: Bannerlord csatáit nemcsak egyetlen egységgel vívhatjuk meg a Captain módban, kisebb seregeket irányíthatunk, és bármelyik katona bőrébe belebújhatunk. A TaleWorlds elég részletesen bemutatja az új játékmódot, ahol a mongolokra erősen hajazó Khuzait népe és a Calradic Empire csap össze. Előbbiek a mozgékonyságra és az íjászatra gyúrnak rá.

A cél az, hogy bizonyos területeket elfoglaljunk és megtartsunk, nem csak le kell győznünk az ellenséget.

A Gamescomon már kipróbáltuk a játék demóját, a tapasztalatainkról itt olvashattok. Az anyag jelenleg PC-re készül.

4.
4.
markoci555
#1: hát ha ezek nem tetszenek akkor a korábbi részekre rá se nézz, ez szinte minden külső szempontból fejlődött így videókból nézve
2.
2.
pszihoapu
#1: ez a jatek nem errol szol. ez amit itt latsz csak egy multi mod lesz. az eredeti jatekot leginkabb talan a total war sorozathoz hasonlitanam, annyi kulonbseggel, hogy a csatakat ott igy bonyolitod le.
ami tuti, hogy nem lesz gyer vagy unalmas-de nem is az a tipusu akcio jatek amit ezen videok alapjan varna barki is, aki nem ismeri a jatekot.
1.
1.
xICEMANx
Nem igazán jön be, pedig szeretem a stílust, a mozgások elég bénák, a fizika nem valami értelmes, amikor a nyilat "tölti" újra, majd kitörik a karja szerencsétlennek, az aimációk sem valami fényesek, túl sablonosan mozog minden egyes katona... Hátha finomhangolják vagy valami, mert ez igy elég gyér és unalmasnak nézki... Legalább is számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...