Fél óra a Cuphead társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
A Gamescomon nagyon bejött nekünk a Studio MDHR bitang nehéz platformere, szerencsére a PAX West apropóján eddig soha nem látott jeleneteket kaptunk a Cupheadról. Kösd fel az alsóneműdet, mert nem lesz könnyű!

A Microsoft és a Studio MDHR friss gameplayt villantott a Cupheadről. Külön felhívnánk a figyelmet a játék boltjára, ahol két pálya között új cuccokat és képességeket vásárolhatunk karaktereink számára.

Az első világból már sok mindent láthattunk, így lentebb belenézhetünk a másodikba is. A Cuphead egyébként négy világot tartalmaz, az utolsó kettőt még homály fedi.

A játékban minden kézzel festett és animált, pont úgy, mint a korabeli Disney-rajzfilmekben. A bájos látvány ne tévesszen meg senkit, a Cuphead egy baromi nehéz run and gun shooter és platformer keverék, erről már mi is meggyőződtünk a Gamescomon.

A játék szeptember 29-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

8.
8.
user101
Vannak olyan fight-ok ahol igen kis / szűk helyen három támadó bigyó között kell manőverezni 100%-os precizitással. Kemény lesz a játék az már most látszik. ( Kár, hogy mérhetetlenül utálom a vizuális megjelenítést és a korszakot amit képvisel... ):
6.
6.
Zuzmo
Bugoktól félek kicsit, meg egy-két helyen még szakaszos volt az animáció.
Egyébként iszonyú hangulatos, és egyedi cucc.
Kevés manapság az igényes shoot 'em up, beat 'em up.
1.
1.
kastorhun
Elképesztően idegesítő hogy a játékban mennyire kicsi a képernyő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...