Elindult a Scorn adománygyűjtése

Az Ebb Studios készíti korunk egyik legígéretesebb horrorjátékát, ám a srácok mindenképpen számítanak a ti támogatásotokra is. Elindult a Scorn Kickstarter-kampánya, és ennek nyomán egy hétperces előzetes érkezett.

A Scorn egy sötét atmoszférával felvértezett belső nézetű horrorjáték, amely egy szörnyű, lüktető és lélegző világban játszódik, amit nem titkoltan H.R. Giger munkássága ihletett. A játékban különféle rémségek fenik ránk a fogukat, de még fejtörőket is meg kell oldanunk.

Íme, a legújabb előzetes:

A szerb Ebb Games az elmúlt két évben keményen dolgozott a játékon. A húszfős brigád az év elején kiadót is talált hozzá a Humbe Bundle személyében, de úgy látszik, némi pénz jól jönne még nekik.

A Scorn két részletben jelenik meg - az első fejezettel már majdnem kész vannak a srácok, de nem elégedettek minden aspektusával, így a vártnál több időt vesz igénybe a polírozás.

Te is segíthetsz nekik, ha dobsz a kalapba némi pénzt a Kickstarteren. A stúdió 150 ezer eurót szeretne összegyűjteni, ennek a tíz százaléka már össze is jött. Cserébe nem lesznek DLC-k, kerek történetet kapunk.

Ha minden a tervek szerint alakul, 2018 folyamán te is lecsaphatsz a Scornra PC-n.

10 komment - szólj hozzá!