Új Conan-játék jön a Funcomtól

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
A Funcom legfrissebb pénzügyi beszámolójából kiderült, hogy a csapat több Conan-játékot is szeretne készíteni, ha már nála vannak a jogok. Az új cím fejlesztése csak a Conan Exiles befejezése után indulhat.

A Funcom elhintette, hogy egy másik Conan-játék is készül náluk a Conan Exiles mellett, de az aktív fejlesztés csak a túlélőjáték munkálatainak befejezése után indulhat el. Jelenleg tehát a korai hozzáférésű státuszban leledző online cím köti le a srácok erőforrásait.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a stúdió egyből átcsoportosítana minden embert az új címhez. A Conan Exiles végleges verzióját továbbra is támogatni fogják a megjelenés után, most viszont arra koncentrálnak, hogy a lehető legjobb debütöt produkálják.

Annyi biztos, hogy az anyag az elkövetkezendő hat hónapig tutira Early Access-státuszban marad, a srácok nem kapkodnak semmivel. Besegítenek még a Bearded Dragons International taktikai körökre osztott stratégiájába, amely jövőre érkezik, illetve a Secret Worlds Legendset is tovább támogatják.

A Conan Exiles a cég legnagyobb sikerérévé vált, egy hét alatt visszahozta a teljes fejlesztési költséget, azaz 4,5 millió dollárt.

3.
3.
roli33
A 2007-es hack n' slash-hez hasonlót! Bossok, kreatív pályák és fejtörők, jó sztori és zene. God of War stílus kell ide! Meg egy jó harcrendszer!
2.
2.
crytek
Bárcsak létrehoznának egy Skyrim/Gothic szerű RPG-t SINGLE player kivitelben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...