Tartogat még újdonságot a Bethesda az idei évre

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 7.
  • Teaser
Link másolása
Ahogy az lenni szokott, a Bethesda E3-as konferenciáján minden nagyobb projektről lehullt a lepel. Lehetséges azonban, hogy a The Evil Within 2-vel, a VR-játékáradattal és az új Wolfensteinnel még nincs vége az újdonságok sorának.

A Bethesda idei kínálata sem lett karcsú, és erre büszkék is a cégnél. Több címük folytatása készül, és VR-játékok várhatók tőlük, megspékelve ezzel az amúgy sem unalmas kalandokat. Azonban a napokban robbant a hír, miszerint van még valami a fejlesztők kincsestárában, amiről eddig nem hallottunk. A PAX Westen maga Pete Hines, a cég marketingalelnöke utalt a még nem ismert címre egy beszélgetésben:

Persze hosszabban nem beszélt róla, lehet a mondottakat is bánja, de a találgatások természetesen rögtön elkezdődtek. Ahogy azt nemrég megtudtuk, talán a Game of Throneshoz is köze lehet a fejlesztőknek valamilyen formában, de azt nem tudni, hogy az említett meglepetés erre vonatkozik-e. Mindenesetre sikerült felhergelni a sajtót és a közönséget is, így lehetséges, hogy a napokban többet is megtudunk a rejtélyes programról. Már ha létezik egyáltalán.

11.
11.
Juha
#10: Attól még bejelenthetik, nem? ☺

GoT-ból max. én is egy abban a világban játszódó rpg-t tudnék elképzelni, ahol pl. harcolhatsz a csatákban, láthatod az eseményeket a tömeg részeként, de hatásod úgysem lesz a történésekre igazán. Kb. mint a Godfather-ben, ahol mindenki tudta a film alapján, hogy egy lófej lesz az ágyban, de a játékban te teszed oda.

Ott az "endgame"-nél csavartak egyet, de a GoT-nál szerintem még nem tudják ezt meglépni (még csak a 6.évadnál járok).
10.
10.
Extol
#4: Az új TES-nek be lett tudva a Skyrim gandari. Kövi sztem majd 5-6 év múlva.
9.
9.
user101
Skyrim anyaszomorító legendary edition ? :D

Na jó a tréfát félretéve, én az eddigiek alapján azt vettem le HOGY SEMMILYEN ÉRDEMLEGES DOLGON NEM DOLGOZNAK BAKKER !!!!!!!!!! >:E
8.
8.
delphijos
#4: Á, a Skyrim még kijön hűtőgépekre, meg kávéfőzőkre előtte....
7.
7.
Machiavelli
Jön egy Fallout 4 MMO... Akkor sírva fakadnék. LoL
6.
6.
Heldengeist
#5: Egyetlen értelme az volna, hogy az is megkapja a 64 bites motort, minden másra vannak modok.
5.
5.
hadzsime
#4: 1:30-nál azt mondja, hogy most két másik címmel vannak elfoglalva és, hogy az új Elder Scrollson nem dolgozik senki. Egy Oblivion remastert mondjuk el tudnék képzelni.
4.
4.
Juha
Lassan időszerű lesz egy új Elder Scrolls is, ha a Morrowind-Oblivion-Skyrim kiadásokat vesszük alapul... Alig várom, hogy Sims-et játszak Tamriel-ben.
3.
3.
hadzsime
#2: Arról is volt hír. Megkeresték az Obsidiant és volt egy ilyen is:
https://www.gamekapocs.hu/hir/55568/game_of_thrones_jatekon_dolgozik_a_bethesda
2.
2.
kastorhun
#1: Az nem inkább az Obsidian volt?
1.
1.
hadzsime
A Bethesdás Trónok Harca nem hoax volt? Mintha már valahol olvastam volna, hogy tagadták a dolgot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...