Nagyon durva játékosszámot ért el a Destiny 2

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Pár napja már érkeztek olyan hírek, hogy a Bungie új lövöldéje miatt összeomlott a PSN, de legalábbis nem működött százszázalékosan. Most ismét mérföldkőhöz ért a játék, mert számszerűen is kiderült: brutálisan sok hódolója van.

Tegnap este a napokban megszokottaknál is több probléma sújtotta azokat a játékosokat, akik a Destiny 2-vel szerettek volna futni egy kört. A játék szerverei ugyanis nem bírták azt a tempót, amit a rajongók diktáltak, így történhetett, hogy este 8 után sokak nem tudtak kedvencükkel játszani.

A Bungie természetesen érzékelte a problémát, de sok mindent nem tudott tenni ellene, viszont hivatalos Twitter-oldalán megköszönte játékosainak, hogy ennyien nyúzzák a programot. A szám, amelyről szó volt, valóban brutálisnak mondható, a bejegyzés szerint ugyanis PlayStation 4-en és Xbox One-on egyszerre összesen 1,2 millióan tolták a játékot. 

Az még kérdés, hogy meddig tart a roham, mindenesetre a második rész az érdeklődést tekintve bőven felülmúlta elődjét. A Destiny 2 tehát már elérhető a Sony és a Microsoft konzolján, érdemes kipróbálni! Már ha tudjátok.

7.
7.
gorbesz
Ilyennek kellett volna lennie az elsonek. Jo game
6.
6.
Kalácsképű
Ezt sosem ertettem. Inkabb hagyjak beomlani a jatekot, mintsem kiszolgaljak rendesen. Minden egyes multis jateknal elojon ez a gond, sosem tanulnak semmibol.
5.
5.
Ati1975
Sőt az elején egy pár missziót egyedül kell megcsinálnod, utána nyílik csak meg a multiplayer lehetősége.
4.
4.
Ati1975
Igen van kampány.
És szerintem nagyon jó lett.
Nyomhatod egyedül is de haverokkal sokkal élvezetesebb.
Ja és még annyit hogy állandó net-kapcsolat kell neki.
3.
3.
Darksiders84
Van ennek single kampánya aki játssza attól érdekelne érdemes csak ezért megvenni jól sikerült?
1.
1.
RangerFox
Engem is sikerült felültetni arra a bizonyos hájpvonatra, már telepítem is Ps4-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...