Bayonetta, Vanquish, Shenmue - év végén felújítva?

A cseh Alza webáruház illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak ma délelőtt, az áruház oldalán ugyanis olyan idei esztendőre ígért felújított ínyencségek adatlapjai bukkantak fel, majd tűntek el, mint a Bayonetta, a Vanquish vagy Shenmue 1-2.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
Bayonetta 2 ps4-re jobban örülnék. :(
#11
Kimoderált üzenet
#10
Kimoderált üzenet
#9
Kimoderált üzenet
#8
Lehet még beleölnék 1-2 hónapot a Shenmue ba :-)
#7
Elkalandoztam egy kicsit: szóval én imádtam a Bayonetta-t, simán bálványt emelnék neki. Mondjuk a színek kicsit ki voltak mosva az átvezetőkben, de na. A Vanquish-t nem vettem meg mert pont akkor érkezett meg a konzolom, de mivel mindenképp újrajátszanám a Bayonetta-t (sokszor, és a trophy-k furcsa mód motiválóak), ez a csomag nekem tökéletes lesz.
#6
#1: Nekem simán év játéka lenne a PC port ha nem lett volna közben egy NieR Automata.

Basszus a NieR cikkem töröltem, a Bayonetta pedig vázlatnál nem jutott tovább. Úgy érzem volna okom munkába lendülni. Kérdés: érdemes? Érdekel *akárkit?* A legutóbbiban ingyen osztogattam kulcsot és egy lélek nem jelentkezett érte egy hétig, azt hittem törlöm az összes cikkemet a g*cibe, mondom ezért kár a belefektetett munka.
#3
#1: Egy viszonylag középszer PCvel már kihozható egy stabil 60 fps a PC verzióból, nem olyan rémes port, ha olyan géped van, ami jónak számított olyan 6-7 éve, akkor is megéri kipróbálni. Én kicsergettem érte a kis pénzt amikor kijött, megérte, nem rossz port egyáltalán.
#2
Shenmue 1-2 jöhetne pc-re is.Ha a Bayonetta és a Vanquish kevés eladás mellett is megérte kihozni pc-re már ezt a Shenmue 1-2-t se hagyják ki
#1
YanezModerátor
Ha a Bayonetta jön PS4-re, magam alá csurrantok, úgyanis rohadtul fáj a fogam a játékra, és eddig valamiért kimaradt.