Tartalmasnak ígérkezik a Battlefront II bétája

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 11.
  • Pletyka
Link másolása
Októberben rajtol el a Star Wars: Battlefront II még nyáron meghirdetett bétatesztje, amiről ugyan hivatalos információink továbbra sincsenek, de egy jól informált Reddit-felhasználó már tudni véli, mit kínál majd a próbakör.

Az előrendelők október 4-én, mindenki más pedig október 6-án csatlakozhat a Star Wars: Battlefront II október 9-ig tartó bétatesztjéhez. Az Electronic Arts eddig semmilyen részletet nem árult el, de úgy néz ki, részükről már csak a hivatalos megerősítésre kell számítanunk, mert az egyik Reddit-felhasználó, a kiadó E3-as terveiről is jól értesült Some_Info elkotyogta, milyen játékmódok és helyszínek várnak ránk.

A béta állítólag három térképet és három helyszínt kínál, így kipróbálhatjuk az E3-on bemutatott 40 fős Galactic Assault játékmódot a Theeden, a Gamescomon bemutatott, 24 fős űrcsatákat ígérő Starfighter Assault módot a Fondor felett, illetve a Strike nevű játékfajtát a Takodana planétán. Emellett lehetőségünk lesz meglesni a Skirmish-t, ahol nemcsak egyedül, de osztott képernyőn és kooperatív módban is kalandozhatunk. 

A 14-16 GB között mozgó béta a már eddig is mutogatott hősöket vonultatja majd fel, így köztük lesz Rey, Darth Maul és Han Solo is.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Wardsquest21
Frostbite 3 engine nagyon jó engine előző rész is nagyon jól nézett ki és szerintem nagyon jó gépigénye volt szóval szerintem ezzel nem lesz gond
4.
4.
#3: A hivatalos gépigény nagyon sokszor csak összedobált zagyvaság. Szerintem október hatodikán próbáld ki a bétát, az a legjobb.
3.
3.
Spiderling
Közölhetnének már egy hivatalos gépigényt, a fejlesztők....
Rosszat érzek, ez a grafika, több mint tökéletes, magas követelménye lesz, minimumon is. :/

Addig nem rendelem elő, amig egy hivatalos gépigényt nem olvastam....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...