Lost Ark - ezért irigykedünk a koreaiakra

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Ha van olyan játék, amit szívesen látnánk Európában, az a SmileGate Lost Arkja. Egy gyönyörű akció-RPG-ről van szó, amiről már két éve nem hallottunk semmit. Pedig a fejlesztés jól halad, az év végén jön a végleges verzió.

A Lost Arkot három éve jelentette be a SmileGate. Egy meglehetősen ambiciózus akció-RPG-ről van szó, ahol nem csupán a rémségek kaszabolásával leszünk elfoglalva, parkour-elemek is bekerültek a kalapba. Mindezt az Unreal Engine-nel hajtott brutális látvány mellett.

Tizennyolc egyedi képességekkel felvérezett karakter között választhatunk, és a multinak is nagy szerepet szánnak.

A második zárt bétafázis örömére egy új trailer érkezett, a végleges verzió pedig 2017 végén landol Dél-Koreában. Reméljük, egyszer hozzánk is eljut a Lost Ark!

8.
8.
Matt8888
Pofásan néz ki mindenesetre
7.
7.
Shannaro
#6: Szerintem közel sem annyira "távol-keleties", mint az ottani MMO-k szoktak lenni. Egy remek középút a nyugati és a keleti stílus között. És sem cáfolva, sem megerősítve nincs nyugati megjelenés még. Bár lenne rá kereslet.
6.
6.
Hab
Szép, de nem szeretem ezt a túlcicomázott keleti stílust. Bármennyire is szeretem a Diablo klónokat, ez kimarad.
5.
5.
Shannaro
#3: Izometrikus nézetű ARPG, asszem így lehetne legjobban összefoglalni.
4.
4.
crytek
Még egy mmo ki hitte volna :(
3.
3.
imchristailor
Ez pont olyan, mintha a Black Desert Online-nak lenne egy ilyen változata. (Nem jut eszembe, hogy hívják ezt a Diablos játék típust.)
2.
2.
subz
"két éve nem hallottunk semmit" - Zoenn: 2016. augusztus 23 írtam egy privát üzenetet CBT1-ről itt gamekapocs-on belül infoval/linkkel ;)
1.
1.
zsocc-nrg
Talán nem túlzás ha azt mondom hogy ez az eddigi legszebb Diablo-stílusú játék. Nem semmi mennyire ki van dolgozva minden részlet. Nagyon várom hogy hozzánk is megérkezzen vagy legalábbis reménykedek benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...