Star Wars: Battlefront - ingyenes a szezonbérlet

Közeledik a Battlefront második felvonása, így az Electronic Arts újabb és újabb akciókkal igyekszik kedvet csinálni az első rész megvásárlásához. Ezúttal a játék szezonbérlete az, ami teljesen ingyen beszerezhető.

A két évvel ezelőtt megjelent Star Wars: Battlefrontot nagyon sok kritika érte azért, mert a DICE meglepően kevés tartalommal küldte csatasorba a játékot. A premiert követően ezt a hibát a szezonbérlet újdonságai igyekeztek orvosolni, persze jó borsos áron.

Most viszont itt a remek alkalom, hogy leporoljátok a játékot, és ráhangolódjatok a hamarosan megjelenő második részre, a DICE és az Electronic Arts ugyanis ingyenessé tette az első felvonás szezonbérletét (Microsoft Store, PlayStation Store). PlayStation 4-en a beszerzéshez nincs szükségünk PS Plus-előfizetésre, viszont ha multiplayert szeretnénk tolni, akkor már igen. Ezzel szemben Xbox One-on már a kosárba helyezéshez is kell a Gold-tagság.

Cserébe viszont megkapjuk a teljes tartalmat, vagyis a Death Star, az Outer Rim, a Bespin és a Rogue One: Scarif DLC-ket, amelyek együttesen 16 új térképet, 20 új kütyüt, vadonatúj játékmódokat és rengeteg új hőst tartalmaznak.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

14 komment - szólj hozzá!