Sky - bemutatkozott a Journey készítőinek új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnap esti Apple keynote-on mutatkozott be a thatgamecompany új játéka. A többjátékos élményre kihegyezett Sky első körben Apple TV-re, iPhone-ra és iPadre érkezik - a Fény Gyermekeit irányítjuk benne.

Nem hittük volna, hogy a legutóbbi Apple-konferencián leplezik le a thatgamecompany legújabb címét, amiről már tavaly novemberben láttunk pár teaser képet. A Sky rengeteg hasonlóságot mutat a fejlesztők korábbi játékaival, a Journey-vel és a Flowerrel.

A Sky egy többjátékos módra kihegyezett anyag, amiben nyolc játékos nyomulhat egyszerre, a cél pedig az, hogy a felhők feletti világot felfedezzék. A Fény Gyermekeit irányítjuk, akiknek az a feladata, hogy oda vigyék a fényt, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Apple TV-n egyetlen ujjal irányíthatjuk a játékot a Siri Remote segítségével. Az eszköz 810X elnevezésű fúziós chipjének nem akadály, hogy a nagyzenekari betéteket kiváló minőségben megszólaltassa.

A Sky télen érkezik Apple TV-re, iPhone-ra és iPadre, de csak ideiglenesen lesz Apple-exkluzív, később más platformokra is ellátogat.

4.
4.
McDuff
https://www.youtube.com/watch?v=yadzboyLhXU
3.
3.
Matt8888
Wao, ez azért ott van, a zene nagyon passzol hozzá.
2.
2.
Stranger
Meh... amihez direkt exkluzív dolgokat kell gyártani, hogy fennmaradjon arra nincs szükségünk. Komolyan, haljanak már ki ezek a megoldások.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...