Október elején jön a Outcast: Second Contact?

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 13.
  • Pletyka
Link másolása
Az Appeal Studio ugyan hivatalosan még mindig nem erősített meg semmit, de ha hinni lehet az amerikai GameStopnak, akkor már tudjuk, hogy napra pontosan mikor jelenik meg az Outcast: Second Contact.

Azt egy ideje már tudjuk, hogy valamikor októberben jelenik meg az 1999-ben bemutatott Outcast felújított változata, az Outcast: Second Contact. Az Appeal Studio pedig annak ellenére mélyen hallgat a pontos dátumról, hogy lassan már a szeptembernek is vége, miközben ahogy a példa is mutatja, nem felejtettek el új anyagokat kiadni a játékhoz.

A tengerentúli GameStop jóvoltából azonban valószínűleg vége a várakozásnak, az áruházlánc honlapján található adatlap ugyanis elárulta, hogy október 3-án jelenik meg a felújított kiadás. A stúdió részéről egyelőre nem érkezett semmilyen reakció, így csak remélni tudjuk, hogy most már csak maximum egy megerősítő sajtólevelet kapunk.

A játék a közeli jövőben játszódik, amikor az emberiség felfedezi, nincsenek egyedül az univerzumban. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya egy műhold segítségével megpróbálja felvenni a kapcsolatot az idegenekkel, de nem sül el jól az akció, az Adelpha lakói elpusztítják a számukra is idegen tárgyat. Az incidens aztán egy méretes energiakataklizmát okoz, ami a Földre is fenyegetést jelent, így az amerikaiak Cutter Slade korábbi elite katonát küldik a bolygóra, hogy megelőzze a katasztrófát.

A megjelenés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható.

5.
5.
Scal
nem linkelem be a saját kis írásomat mert a végén kivágnak az oldalról, de itt ez a nagyon jó videó, ami zseniálisan összefoglalja az elmúlt 18 év próbálkozásait, hogy annak is világos legyen, aki nem tudja mi is ez

https://www.youtube.com/watch?v=BM8KQfGO7Fk&t=2s
4.
4.
zoe9
#1: (sőt, szerintem akkor még a Kickstarter sem létezett)
3.
3.
zoe9
#1: Szerintem te az egyel ezelőtti remake-kísérletre gondolsz. Történt ugyanis régebben, hogy fel akarták támasztani ezt a játékot és voltak is concept art-ok, meg néhány hír róla, de az dugába dőlt. Ma már meg hiába keresnénk rá, mert ezt a mostanit fogja behozni találatnak.
2.
2.
gyerecske
#1: Ez nem folytatás, az eredeti felújítása.
1.
1.
shatterhand
...a folytatasrol még vmikor 2001-2002 kornyeken hallottam. Ezek szerint azota "keszult"?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...