Mától elérhető a PUBG legújabb frissítése

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Bluehole a tesztszerveres napok után mindenki számára elérhetővé tette a PlayerUnknown's Battlegrounds szeptemberi frissítését, amely az eddigi legnagyobb patch, amit a játékhoz kiadtak.

A Bluehole csapata nem lustálkodik, rendszeresen új tartalommal látja el a PUBG egyre hatalmasabb játékostáborát. Ahogyan arról már mi is írtunk, a szeptemberi frissítés sok újdonságot hoz magával. A rengeteg apróbb javításon kívül több olyan számottevő dolog is érkezik, amely komolyan befolyásolhatja a játékmenetet.

A Mini-14-es stukker például egy igen izgalmas fegyvernek látszik, amely egy kis változatosságot hozhat a programba az eszközök terén. Az új város, a Stalbertől délre található Kameshki további lehetőségeket biztosít a jó lootszerzésre a játékosoknak.

Talán a legérdekesebb változás mind közül, hogy immár ködös időjárás is lesz a játékban, megbolondítva ezzel mind a közelharcot, mind pedig a távoli mesterlövészetet. A VG24/7 által közzétett, alábbi játékmenet-videók alapján tökéletesen lehet látni, hogy a látótávolság drasztikusan lecsökken ilyen időjárási körülmények között, izgalmasabbá téve ezzel a harcot.

A játék legújabb frissítése a mai naptól érhető el.

48.
48.
PaprikaJancsi
Ti amúgy jól szórakoztok egymással ?
38.
38.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#37: Itt pedig az üzi, amit átszerkesztettél: https://imgur.com/a/DG3zp
Szeptember 10.
18.
18.
delphijos
Nem értem a hisztit. Ez is az a játék ahol senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez a való életben hogy játszania kell vele. Van ezer más lövölde, lehet azokkal csapatni.

@dvs00 : Valóban nem túl szép, de azért túlzásba se kell esni, néztél mostanában PS2 game videót?

Én nem játszom vele, csak tényleg nem értem értelme van egy az embert nem érdeklő játéknál a panaszáradatnak hogy milyen szar.
17.
17.
ollie92
A játék már fél éve elérhető, mint early acces. De valójában haladnak is vele előre ? Komoly pénzeket zsebeltek már be, de semmi észrevehető haladás nem történt, hónapók óta marad az 1 map, hányás grafika, ubisoft optimalizáció PC-re, nevetséges fizika. Kétlen, hogy a játék valaha is elkészül.....
14.
14.
#13: Nem mintha emeltél volna a szinten :D
13.
13.
theRealkoeman
Mennyi buta ember jár ide is. Szomorú, hogy egy penny marketes szatyornak több esze van.
12.
12.
Chrysh
#11: Ez esetben kurva gyorsan készítsék el a játékot, mert hamarosan ki akarnak lépni ebből a fázisból.
11.
11.
ZeDi
#8: Nem tudom feltűnt e neked, hogy a játék Early Access!!!!! Nem értem miért kell butaságokat írni....
10.
10.
lesik20
#8: Bocs, de most 3 olyan játékot hasonlitasz ehez amik dollár milliókbol készült el....
8.
8.
dvs00
Koncepció tetszik, de kibaszott undorító a megvalósítás sajnos. Kurva szar az animáció, a grafika, a mozgás, a járművezetés egyenesen óvodás, (amikor megláttam, hogy a karakter hogy száll be az autóba, az sírva röhögős..) a térkép pedig ócska és sivár, a 2004-es GTA San Andreas részletgazdagabb volt konkrétan. DOS korszakban voltak hasonlók de még helyenként ott is jobb. Ugyanis én sem az eszetlen folyamatos hentelést kedvelem aztán respawn, hanem ha az aktuális menetnek van valódi tétje és azt is meg kell gondolni melyik fal mögül bújsz elő, ezalatt gyűjtögetés, sunnyogás, kicsit emlékeztet is a WOW-ra sok szempontból, de 10 év távlatábol még az is jobb mint ez az ökörhányás trágya munka bazmeg. Kár érte mert tolnám szívesen, de így kiadni játékot 2017-ben szégyen gyalázat, szabályosan bántja a szemem. Legalább a Wildlands látványát ha hozná, de lófasz. PS2 szint.
7.
7.
lesik20
#6: Vaz, Smite-nak undorito reklámja volt. Gametheorist, Roosterteeth, Pewdiepie, mind reklámozta.

Vaze még egy rohadt bajnokság volt velük (meg assze Angry Joe, ha jó emlékszem TB is).... Na azt agyon reklámozták.

Na abban egyetértek hogy trend miatt viszont nem volt magának a Battle Royale játékoknak nagy trendje. Talán csak a h1z1 vagy Cunning (meg az Arma 2-3 modok)
6.
6.
Shannaro
#1: Érdekes, a Smite-ba egyszer sem futottam bele a twitchen, meg a YT-on általam bekövetett személyeknél, de a PUBG a bizonyos játékokra specializálódott csatornákon is megjelent. Valamint több e-sport csapat (egyebek mellett) logója is bent volt a játékban, és azt mondod csak a népszerűsége miatt játszák annyian? Én elhiszem, hogy sokaknak szórakoztató, de inkább csak a trend miatt játszák, nem azért mert annyira jó. Legalábbis én így látom. Rohadt jó a marketingje.
5.
5.
Firsttime
#1: Még senki nem szólt ehhez a hírhez semmi ilyesmit hozzá. De most neked sikerült Mindenkit beelőznöd ;)
4.
4.
lesik20
#3: Tényleg CTR-C Ctrl-V a map?

https://www.pcgamesn.com/sites/default/files/playerunknowns%20battlegrounds%20desert%20map.jpg

Hogy a fenébe lehet egy játékba ennyiszer belekötni mert nem jön be?... De legalább ha belekötsz akkor legyen értelme, nem az hogy "Copy-Pasta" a map amikor láthatólag nem az....
3.
3.
ollie92
Juhééé kaptak egy új fegyvert és egy ctrlC @ctrlV mapot :o
2.
2.
lesik20
Az a kérdés hogy "Ez ér meg 30 Eurot?" meg mindenki döntse el maga. Én személy szerint inkább 15-20-at fizettem volna, és 100% örültem volna, most csak az bánt hogy egyelőre nincs több pálya. (Elviekben most jön egy Western Pálya a közel jövőben)
1.
1.
lesik20
Várjatok mindjárt jönnek az értelmetlen kommentek hogy ez a játék miért "népszerű", és lesz vagy 100 hozzászólás....

Amugy a válasz rohadt egyszerü? Mindenki egyelő esélyel indul, az hogy milyen loot-od szerzel meg, az szó szerint a szerencse+tapasztalat kérdése. Hol van jó loot ahova nem sokan jártnak? Ez te tudod, te döntöd el hogy most városba fogsz kezdeni, ahol sok akicó van, vagy egy félreeső farmon. Onnantól magadra (vagy a társaidra) vagy utalva. Kempelők minden FPS/TPS játékban vannak, itt viszont legalább megvan a Circle/körök, ami folyamatosan mozgásban tart. Séta szimulátor, igaz, viszont a Dayz, ARMA játékok, de még a Minecraft is ehez sorolható

Nem azért lett ez a játék hires mert ANNYIAN streamelik. Azért streamelik annyian mert Hires. Azért van annyi hir a gamekapcson is.... Csak ehez az Update-hez kettő. Ha valaki szerint a Bluehole tényleg lefizettet több száz streamert hogy ezen játszon annak figyelmében kivánom hozni a Smite-ot. Azt is orba szárba nyomták Lets Playesknél meg Streamereknél, és nem rossz játék, valamiért mégsem játszották (és játszák) annyian.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...