Ő lesz a Terminator 6 rendezője

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Terminator-franchise egy jó rendezőért kiált évek óta. James Cameron után kicsit megfáradt a sorozat, és ez a nézettségi adatokban is megmutatkozott. Úgy néz ki azonban, hogy a rendezőzseni visszatér, igaz, ezúttal producerként.

De a fő kérdés, hogy ki rendezi majd a rebootot? Nos, a hivatalos bejelentés szerint az a Tim Miller dirigálja majd a munkálatokat, aki a Deadpoollal robbantott kasszát talaly. Mivel Cameron még egy ideig nem rendezheti a Terminatort, személy szerint ő nevezte ki erre a feladatra Millert.

Szeme egészen biztosan van hozzá, ez mindenképpen megnyugtató lehet a cím kedvelőinek, mint ahogyan az is, hogy producerként ismét visszatér a gépek közé a második rész rendezőzsenije. A jelek tehát egészen biztatóak eddig, ráadásul kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger is megjelenik majd az új részben valamilyen formában. 

Az tehát valószínűsíthető, hogy valamivel erőteljesebb produkcióval jelentkeznek a készítők, mint az elmúlt pár rész volt, ez pedig már önmagában nagy öröm a Skynet, Sarah Connor vagy éppen a T-800-as kedvelőinek. 

35.
35.
Perseus84
Tokmindegy ki a producer meg a rendezo is. Ha szar forgatokonyvet kapnak el lesz szarva az egesz...
34.
34.
delphijos
A lényeg hogy a Carolco vette meg a Terminator jogokat ( Schwarzenegger "győzködte" Kassar-t) és utána kérték fel Cameron-t a rendezésre. De Vajna akkor már nem volt benne a Carolco-ban, eladta a részét Kassar-nak. Szóval SEMMI KÖZE nem volt a T2-höz. De azért az sem igaz hogy Cameron "irányított mindent" és Kassar csak "kussolt" mögötte.
33.
33.
Formula1fanatic
#30: A könyvek iszonyat jók! Amúgy magyar író, csak álnéven :) Ezeket a könyveket amerikába nem adták ki, be is perelték volna ha kiderül :D
30.
30.
#29: Majd egyszer lehet megnézem. A könyvek érdekelnének még, rengeteg van belőle.
29.
29.
Formula1fanatic
#4: Az jó mert pont a sorozat az aminek még volt is értelme. A t3,4,5 egy kukába való szemét terminator mércével. A 4. logikai marhaságaiért akasztófa járna az írónak és rendezőnek :D
15.
15.
Extol
Már ha nem ő lesz a főszereplő
14.
14.
Extol
Sztem Schwarzi után már nincs terminátor
8.
8.
Őrnagy
Vagy inkább legyen Terminator versus Predator! Az őskorban, robotdinók közt! Korhatár nélkül!
:D
4.
4.
Lehet gáz, de én mindegyik részét szeretem és örülök egy újabb filmnek. Egyedül a sorozat maradt ki
3.
3.
Yanez
Akkor hát van remény! Hajrá!
2.
2.
piskóta
Amíg tini kalandfilmnek szánják, addig semmi jó nem fog kisülni belőle. És a gyenge poénokat is hanyagolhatnák, mert ez nem az a film, aminek nevettetnie kéne.
1.
1.
Gykrizsi
Azért megnyugtatónak nem nevezném. A deadpool jó volt, de hogy TM mennyire jó rendező nem igazán derült ki, azt a filmet a poénok vitték el a hátán. Amúgy szerintem a három volt a mélypont, a megváltás elment, a genesys szimpla katyvasz volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...