PES 2018 - megérkezett a PC-s demó is

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 15.
  • Letöltés
Link másolása
Azok után, hogy konzolokon már nyár vége óta nyüstölhetjük a Konami fociszimulátorának kipróbálható verzióját, és hogy tegnap a végleges verzió is megjelent, itt a PC-s demó is.

Nagy a felhajtás mostanában a Pro Evolution Soccer 2018 körül, hiszen egy napja jelent meg a teljes verzió, és mindenki azt várja, hogy kiderüljön, mit is tartogat az új rész, sikerült-e felzárkózni a nagy rivális FIFA-hoz.

A konzolosok augusztus óta próbálgathatják a játék demóját, amennyiben pedig úgy döntöttek, hogy adnak egy esélyt az idei résznek, tegnap óta már be is zsebelhették azt. Tegnaptól pedig már tölthető a PC-s demó is a Steamről, amely a konzolos változattal teljesen megegyező tartalommal rendelkezik. 

A PC-sek idén kevésbé lehetnek csalódottak a játékot illetően egyébként, hiszen ebben az évben végre ugyanazt az élményt kapják ők is, mint konzolos társaik. 

A Pro Evolution Soccer 2018 tesztelése egyébként már gőzerővel folyik nálunk is, hamarosan olvashatjátok a cikkünket!

10.
10.
Norbiii
#9: Most Pes, aztán Fifa. :)
9.
9.
Beniciodeltoro
#8: Pedig a Fifa is elég pöpec lett, Kroos a gól után beugrott a nézők közé :)
Jó lesz a PES mellé.
8.
8.
Norbiii
Hiába vagyok inkább fifás, hiába fog hiányozni a sztorimód és egy-két dolog, úgy néz ki, hogy a pes 18 mellett döntök. Élvezetesebbek a meccsek, és most ez számít, persze majd később akciósan jöhet a fifa is.
4.
4.
Yanez
#2: Igen, az úgy valóban jó volt tavaly, hogy egyben volt a két focijáték tesztje.
3.
3.
Norbiii
A PES 18 tesztben, nagyon kíváncsi leszek a master leaque-re, hogy milyen lett, mennyit változott.
2.
2.
Norbiii
Lehetne úgy kérni a tesztet, mint tavaly? Akkor egyben volt a fifa és a pes is, jó lenne most is.

Hát most ismét elgondolkodtam. Ez a PES 18 valami fantasztikus, nagyon tetszik, annyira élvezetes és hangulatos, hogy azt nem tudom jobban szavakba önteni. A fifa 18 meg azért mert a fifához szoktam hozzá, és félő, hogy a sok pesezéstől elszoknék kicsit...
Mikor megjött a pes 18 demoja, leesett az állam, és szinte biztos voltam benne, hogy az lesz, a fifa 18 demojától viszont elsőre nem esett le az állam. Pes-ben elképesztő meccsek, de kb minden másban jobb a fifa, no meg két különböző világ.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...