WRC 7 - a megjelenés mellé új trailer dukál

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
A mai napon került fel a boltok polcaira a WRC 7, és ennek apropóján egy launch trailerrel örvendeztettek meg minket a készítők. A videóban felbukkan szinte az összes kocsi, és több pálya is.

Mondhatnánk, hogy már nem kell sokat aludni a WRC 7 megjelenéséig, de ez nem lenne igaz, hiszen aki szeretne egyet csapatni a murván vagy a havas hegyek között egy vérbeli WRC-járgánnyal, az bármikor megteheti, hiszen a játék ma debütált PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. Ennek örömére a fejlesztők egy launch trailerrel is kedveskedtek nekünk, melyet miután végignéztünk, indulhatunk is megvásárolni a programot. A videó egyébként azt hivatott bemutatni, hogy milyen változatos környezetben és körülmények között száguldhatunk a vérbeli raliautónkkal.

A trailerben rengeteg autómárka feltűnik a Toyotától kezdve egészen a Miniig. Nincs ez másképp a helyszínekkel sem, hiszen láthatunk havas hegyvidéket, sáros utakat vagy gumizabáló aszfaltot is.

14.
14.
semike
Lehet, h jo cucc a dirt,de h halal unalmasak a palyak es rondak,ez teny.
Szerintem divat fikazni a Wrc-t,csak ettol "jobb".
12.
12.
semike
11.
11.
GAMEROD
A Dirt4 sem lett egy nagy eresztés sem grafikában, sem játékmenetben. A Dirt Rally pedig eleve alacsony költségvetésből készült, és korai hozzáférésű volt.
6.
6.
#5: Véletlen lehetett és én is egyetértek.
3.
3.
Falcon
de nagy kár hogy a demo verzió kiment a divatból egy pálya is sokat esegettet dönteni....... látnám a grafikát irányítást fizikát de így nem tudok dönteni legitobb a forma egy 2016 győzőt meg igy pedig nem szeretem a f1 et de ott láttam hogy oda rakták magukat a fejlesztők
1.
1.
Őrnagy
A wrc-ben van szellemautó, ugye? Nekem az nagyon hiányzik a Dirtből. Talán a 2. részt próbáltam egyszer régen, az nagyon gagyi volt, de úgy hallottam, azóta sokat fejlődött a game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...