Pályaszerkesztő nélkül költözik Switch-re a DOOM

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Habár a DOOM frissen bejelentett Nintendo Switch-átirata minden DLC tartalmát magába foglalja, a pályák és játékmódok szerkesztésére alkalmas SnapMap kimarad majd az új kiadásból.

A legutóbbi Nintendo Direct bőven tartogatott szaftos híreket a Nintendo-hívők számára, azonban a legnagyobb meglepetést a Bethesda szolgáltatta, miután bejelentette, hogy a DOOM és a Wolfenstein II: The New Colossus is megjelenik a Nintendo Switch-re.

Habár a DOOM átirata minden eddig megjelent frissítést és kiegészítőt tartalmazni fog, egy különbségre azért lehet számítani: a Bethesda megerősítése szerint a SnapMap szerkesztő kimarad az új portból, így a Switch-tulajok nem tudnak majd pályákat és játékmódokat készíteni. 

Emellett az is kiderült, hogy a multiplayer mód lemarad a dobozos változat kártyájáról. Azok a játékosok, akik erre voksolnak, egy ingyenes frissítéssel húzhatják majd le a többjátékos részt az eShopból - ez természetesen készen áll majd az év végén esedékes megjelenésre, nem kell rá többet várni.

30.
30.
Zuzmo
#29: Ez sajnos már félig igaz. Vannak olyan játékok, amiket nem lehetett fizikai formában megvenni, csak online boltban, és ezek közül vannak, amik már nem elérhetők: pl. Scott Pilgrim vs. World, Bomberman Blast stb.
Max warezolsz :/
29.
29.
user101
Én már úgy várom azt a pillanatot amikor a retró őrültek szembesülnek vele, hogy a lelőtt online felület nélkül nem tudnak játszani a kedvenc játékaikkal... :)))

Azon fog múlni kis Pista tud-e játszani a kedvenc játékával, hogy lesznek-e elegen akik pénzt termelnek a kiadónak és nem azon, hogy kis Pista akar-e játszani... Szomorú egy világ van kilátásban! A retró halálra van ítélve! :)

Apropó, ha a Microsoft át tudta volna vinni az eredeti elképzeléseit akkor már ez a generáció sem lenne képes működni amikor elzárják a csapot a következő miatt... Vagyis lenne egy működésképtelen eszköze mindenkinek... :))) De ez igaz a Steam, Uplay, Origin-re is...

... persze igaz, hogy erőforrás elosztás / kihasználtság szempontjából sokkal jobb a szerver / kliens felállás... de az ég óvjon meg minket attól, hogy ez bekövetkezzen, mert akkor a gamingnak vége lesz. Eddig is pofátlanul azt csinálnak a kiadók amit akarnak, de ha ez bekövetkezik, akkor nagyon csúnya világ jön!
28.
28.
pmarci66
#27: *third-party.
Amúgy merre késik az a szerkesztés gomb még mindig?
27.
27.
pmarci66
#25: Igazából nem igazán izgat, csak már úgy tűnt, hogy egészen jól kiirtották innen.

De hogy a cikkhez is szóljak: nekem igazából pont nem hiányozna a SnapMap, és bár nincs Switchem, nagyon örülök, hogy egyre több thrid-party és ráadásul ilyen szintű játék jön rá, nagyon remélem, hogy több ideig lesz majd életben, mint a Wii U.
25.
25.
#24: Persze. A minap Playdome-on is megjelent, nem kell ezzel a szerencsétlennel foglalkozni.
24.
24.
pmarci66
23.
23.
A legutóbbi Nintendo Direct bőven tartogatott szaftos híreket a Nintendo-hívők számára, azonban a legnagyobb meglepetést a Bethesda szolgáltatta, miután
21.
21.
Ugyan,azért sosem haragudtam,ha nem egy az álláspont.Meg amúgysincs veled sem semmi problem.Viszont elég sajátos módon használod a retro szót.Igazából egyéni ízlés és meglátás szerint.És ezt nem így kellene.
17.
17.
aordog
#16: A retro a múltbéli divat vagy szokás szerinti a múltba való visszatekintès.
Én azèrt írtam, hogy nem lesz retro mert senki sem fog vele foglalkozni.
De igazad van! Ha Te majd feleveníted a gondolatodban, akkor Neked retro lesz.
Én azèrt ìrtam hogy nem lesz mert most is leocsmányolja a legtöbb ember.
De ennyi komment után már nem ìrom le többször, mert elbeszélünk itt egymás mellett.
16.
16.
Yanez
#11: Szerintem guglizz utána a retro szó jelentésének, mert valami teljesen más vízeken evezel.
14.
14.
Norbiii
20 év múlva szerintem is retro lesz egy Ps4, ahogyan most retro egy nes, snes, ps1 stb...Persze a graf jó, és lehet, hogy egy UC4-re 20 év múlva azt mondják, hogy szép ez egy 20 éves játéktól, kitudja...
9.
9.
Yanez
#2: Szerintem a retro fogalma nem a minőségtől függ, hanem az időtől.
3.
3.
aordog
Szerintem egèsz egyszerûen nem fért rá a kártyára.
Szerintem Bethesda nem gondolkodott 20 èves távlatban!
2.
2.
aordog
Nem szeretnék zavart ébreszteni a gondolatmenetben, de szerintem 20 èv múlva ez senkinek sem fog kelleni.
De szerintem már 10 év múlva sem! Szeretem a retro gameket, de a Switch-bôl, PS4-bôl és OneX-bôl sosem lesz retro. Csak a nagyon szegènyek fogják 20 êv múlva a PS4-et , OneX-et nyomni. Addigra kb. a PS8-nál fogunk járni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...