2019-ben érkezik a John Wick harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután egyre népszerűbb, aligha meglepő, hogy folytatódik a John Wick-sorozat. A harmadik részt már a nyári szezonra időzítette a Lionsgate, ergo egyértelműen sokat vár tőle.

A Lionsgate bejelentette, hogy 2019. május 17-én kerül mozikba a John Wick: Chapter 3, melyben a címszereplőt ismét Keanu Reeves alakítja. Ez az első része a sorozatnak, amely a nyári moziszezont erősíti, amely jól mutatja a növekvő népszerűségét: míg az első felvonás 88, a második már 171 millió dollárt hozott a készítőknek.

Chad Stahelski rendező májusban beszélt először arról, hogy elkezdtek dolgozni a harmadik részen, akkor még a forgatókönyv írása zajlott. A direktor becslése szerint legkésőbb a jövő elején veheti kezdetét a forgatás, és a cél az, hogy a folytatás révén még jobban beleláthassunk a bérgyilkosok világába. Épp ezért a harmadik nem lesz sokkal látványosabb, mint a második, mert nem ezen van a hangsúly.

A John Wick első részét itt, a másodikat pedig itt elemeztük. Ahogy arról beszámoltunk, egy tévésorozat is készül a témában.

20.
20.
hoaw
Szerintem én vagyok az egyetlen, de szerintem az első rész egy közepes film volt és a többi már nem is érdekel engem.
19.
19.
Grabowsky30+
Az első még elment bár abban is picit sok volt a lövölde. Viszont a második egy fos. Nagyon kell egy 3. is!
18.
18.
NathanDrake
#14: Kés se kell neki mert ő beéri egy ceruzával is :D
Amúgy tetszett mindkét rész és várom a 3.at is. Örülnék ha kiadnák PSVR-ra is a John Wick Chroniclest Aim controllerrel biztosan jó lehet benne aprítani
17.
17.
A Lionsgate bejelentette, hogy 2019. május 17-én kerül mozikba a John Wick: Chapter 3, melyben a címszereplőt ismét Keanu Reeves alakítja. Ez az első része a sorozatnak, amely a nyári moziszezont erősíti, amely jól mutatja a növekvő népszerűségét: míg az első felvonás 88, a második már 171 millió dollárt hozott a készítőknek.
15.
15.
Csak azért várom, mert amit a második rész végződése sejtet, abból érdekes dolgokat lehet majd kihozni a folytatásban. Mindenesetre míg az első részt egy meglehetősen korrekt akciófilmnek tartottam (bizonyos hibákkal persze), addig a második részben mérhetetlenül csalódtam.A Lionsgate bejelentette, hogy 2019. május 17-én kerül mozikba a John Wick: Chapter 3, melyben a címszereplőt ismét Keanu Reeves alakítja. Ez az első része a sorozatnak, amely a nyári moziszezont erősíti, amely jól mutatja a növekvő népszerűségét: míg az első felvonás 88, a második már 171 millió dollárt hozott a készítőknek.
14.
14.
Beniciodeltoro
#13: Sőt még fegyó se kell, késsel szúrja fejbe mindet, akiknél természetesen AK47, G36 stb van, de hősünk olyan gyors hogy elugrik a lövedék elöl.
Lassan Marvel hős lesz belőle.
13.
13.
KőbányaKispest
Hány ezer embert öl meg a 3-ban? 2-3at? De remélem most már nem 2-3 méterről lövi le őket, hanem csak 10cm-es head shotokat osztogat 1 tárból!
12.
12.
A Lionsgate bejelentette, hogy 2019. május 17-én kerül mozikba a John Wick: Chapter 3, melyben a címszereplőt ismét Keanu Reeves alakítja. Ez az első része a sorozatnak, amely a nyáriCsak azért várom, mert amit a második rész végződése sejtet, abból érdekes dolgokat lehet majd kihozni a folytatásban. Mindenesetre míg az első részt egy meglehetősen korrekt akciófilmnek tartottam (bizonyos hibákkal persze)
11.
11.
Nekem az a szerény nézőpontom,hogy bár minden folytatás okozna ekkora "csalódást".Ha meg nagyon kritikus lennék,akkor ezeket a jelzőket amiket leírtál,akkor az első részre lehetne elmondani.A második részben már volt egy fogyasztható sztori és beengedtek minket a bérgyilkosok világába is,ami számomra
8.
8.
Beniciodeltoro
Első része jó volt, de a második egy vicc.
Minek ebből még egy ?
7.
7.
Falcon
nagyon jó film a második is nálam idén benne van a top 5 -ben igényes akciójelenetek bőkezűen mérve profi megvalósításban jó történet nem tudom mások mit várnak amúgy
6.
6.
Matt8888
#5: +1

Továbbá a 2. rész sem volt ettől a receptől eltérő, sőt igazából csak az eddigi "bevált" hozzávalók dózisát növelték.
5.
5.
kastorhun
Bár én még csak az első részt láttam, de az tetszett, bár forgatókönyvileg és dramaturgiailag pocsék, viszont az akció jelenetek valami elképesztően jók!
Hozzátenném hogy Keanu Reeves egész ügyesen játszott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...