Így fogadták a Destiny 2-t külföldön

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
A Bungie játékának elképesztő játékostábora van, ami nem is csoda, hiszen a Destiny 2 egy igazán tartalmas és lehengerlő alkotás lett. Ezt a kijelentést bizonyítják a külföldi oldalak tesztjei is.

Több mint egy hete jelent meg a Bungie legújabb remeke, a Destiny 2, melytől a szakértők és a rajongók is egyöntetűen azt várták, hogy az első rész hibáit kijavítva, egy szinte hibátlan produktummal lesz dolguk. A játékosok láthatóan bizalmat szavaztak a játéknak, ezt támasztják alá az eladási számok is.

Ez persze még semmit nem jelent, hiszen a szakma ettől függetlenül egy mozdulattal elkaszálhatná a programot. De nem így történt: a hosszas tesztelések után most kijöttek az első pontszámok a játék kapcsán, és úgy tűnik, az újságírók is egyetértenek a rajongókkal. A nagyobb külföldi oldalak értékeléseit nézegetve jól látszik, hogy az elvárások nem elégültek ki maximálisan, de mégis érződik, hogy betalált a játék.

  • GameSpot:  8/10
  • Destructoid:  7.5/10
  • God is a Geek:  9/10
  • Eurogamer:  ajánlott
  • Guardian:  4/5
  • IGN (USA):  8.5/10
  • Hardcore Gamer:  3.5/5


A tesztelés egyébként nálunk is nagy erőkkel folyik, nemsokára elolvashatjátok a cikkünket!

24.
24.
user101
Egyébként, hogy konstruktív is legyek :) Aki esetleg még nem szerezte be annak a The Division-t ajánlanám ez helyett, nekem a mostani állapotában nagyon bejön. Single-ben minden tekintetben köröket ver a Destiny-re és csak 20EUR. Aztán amikor lemegy a Destiny ára akkor beruháznék erre is, de teljes áron tényleg csak azoknak ajánlom, akik nagyon nagy rajongói voltak az első résznek, mert szerintem is inkább csak egy túlárazott DLC a cucc...
22.
22.
Darksiders84
20 +1 mivel engem csak a single kampány érdekelne nem is ugrottam rá egyből mert nagyon vegyesek a vélemények de nálam ez csak használtan fog pörögni.
20.
20.
user101
Nem ez lenne az első példa amikor a """""szaksajtó""""" lefekszik egy kiadónak / játéknak. Más kérdés, hogy szerintem a Bungie, mint fejlesztő egy ipari méretekben túlértékelt, középkategóriás, egy termékes, fantáziátlan és lélektelen brigád. Amióta léteznek csak Halot gyártanak ... csak pepitában...

Azt gondolom, hogy ha a COD megérdemli a szidalmakat, mert nem változik, sablonos, akkor a Bungie-ra mint kiadóra ez hatványozottan igaz... :(
17.
17.
Banderas
#12: Nem az a kérdés van e mögötte tartalom,az a kérdés hogy nem minden új játék 18999ft árcédulával jön ki ? Az indi játékos böfögéseket meg kérem mellőzni a következő hozzászólásokból! Köszönöm.
16.
16.
Banderas
#14: Csak a saját véleményedre adj. Próbáld ki minden fél e képen, ha lehetőséged lesz rá természetesen ingyen ha félsz kidobni érte 19 papírt (konzolos ár, pc -re olcsóban is beszerezhető lesz). De biztos megéri az árát főleg ha be is szippant.
14.
14.
aordog
#13: Ok. Kifogom próbálni!
Köszi!
13.
13.
Dark_Temptation
#12: Van mogotte tartalom. Elmondom neked hogy az other worldos teszt egy kalap szart nem ér. Mert hogy az nem review az biztos.zolika kicsit butthurt volt es keménykedni akart.

Teljesen jo jatek. Az hogy fiataloknak valo? Ezt honnet szedtetek? XD ennyi hulyeseget reg lattam egy poszt alatt... Angry joe azert adott annyit ammenyit. Mert a jatek isten kiraly lett de sajnos a mikrotranzakciok meg a tpbbi negativu. Lehuzza... foleg h activision uzletpolitikavan mogotte... halistennek nem mindenkinek tetszik, igy nem lesz egy elbaszott community.
12.
12.
aordog
Nem ismerem, de nekem tetszik a hangulata, így majd valamikor beszerzem az elsô részét is és ezt is. Viszont az Otherworld már letesztelte és hiába negatív hangvételû teszt született, biztos van benne igazság.
Szerintük is egy túlárazott játék átlagos grafikával és a többi kritikát nem is részletezem. Egy biztos: Én majd teszek vele egy próbát. Nekem a videók alapján 8-9 ezret érne meg. És szerintem max. 2 hònap és mindenki aki most megveszi az majd örûl, ha valaki átveszi féláron!
Nagy volt a reklám...de van mögötte 20 ezres tartalom??
9.
9.
Prax
Most nézem AJ videóját, hát ez a néger tánc része igazi cringe fest. Ez biztos azoknak lett kitalálva amit régebben láttam a neten: "majd jövő héten keresek melót- ps4, pornhub, fű, és egy néger emberke. Így utólag még elkaptam egy másik ilyen táncot ami külön nem volt kiemelve, hát elég gáz :D nem ilyen hülyeségekkel kéne reklámozni, de gondolom megtalálták vele a célközönséget.
7.
7.
#6: Ebben a műfajban nem sok hasonló játékot ismerek, gondoltam bővíted a tudástáram.

Hagyjátok ezt a gyerekes témát, más meg azt mondja, hogy csak a gyerekek, meg a szűzek játszanak. Nem nektek készült, ennyi.
6.
6.
Zoli0507
#5: Szerinted ez 20ezer forintos jàtèk? Persze minden annyit èr amennyit fizetnek èrte, de ilyen àron vannak/voltak olyanok amik azèrt jòvàl minősègibb munkàk. Pèldàkat dirket nem ìrok mert ez egyèni vèlemèny kinek mi mennyit èr, ès amùgy is pro kontra lenne a vège.
Ha mèg el is vonatkoztatok hogy nem tetszik a vilàga akkor se làtom benne azt a munkàt ès làtvànyt ès egyàltalàn amièrt erre 10-ből 9-et kène adni.
Csak..... amire adtak mondjuk 10-ből 9-et az több mint 800dìjat nyert, hogy EGYET!! emlìtsek (èèès induljon a lavina)(persze màs műfaj blablabla.....de ettől mèg nem lesz valami brutàl jò hogy a műfajàval magyaràzzuk a bizonyìtvànyt)
Ez a game egy kb 30euro-s kategòriàban lehet mondjuk 10-ből 7 vagy 6,5. DE!!! Ez csak szàmomra!!!!

Oldman; igen az is lehet hogy csak nekünk ez màr "gyerekes", mostani korosztàly biztos eszi.
3.
3.
Zoli0507
Èn a betàval jàtszottam. Akkor nem győzött meg (nem az èn vilàgom), a kampàny rèszèről nèztem videòkat hàtha mègis kedvet kapok. Amit làttam az alapjàn 8 meg 9pontot adni....hàààt elèg nevetsèges ha figyelembe vesszük az àràt. Ilyen àrban azèrt sokkal jobb jàtèkokat vehet az ember. Àr/èrtèk arànyban ez közel sem azonos minősègű szerintem.
2.
2.
Firsttime
Meta-n is a user score 5.9...
1.
1.
Firsttime
Angry joe dobott rá egy hatost. És én is max 7-et adnék. Ezek a 8.5-9-ek soknak tűnnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...