PUBG - új rekorder született

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Egy hete az elképesztő és egyszerre hihetetlen 1 milliós játékosszámot sikerült elérnie a PlayerUnknown's Battlegroundsnak, már ami az egy időben játszók számát illeti. Most a DOTA 2 eddig rekordját is megdöntötte a játék.

Nem múlik el úgy hét, hogy a Bluehole lövöldéje ne döntsön meg valamilyen rekordot, vagy ne lehessen valami érdekeset mondani vele kapcsolatban.

Azt már tudjuk, hogy a játék újabb a legnagyobb kedvenc a Steamen, és azzal is tisztában vagyunk, hogy itt még koránt sincs vége a diadalmenetnek. Egy hete ilyenkor 1 millióan tolták a játékot egyszerre, amivel az örök ranglista második helyére került fel a program, akkor még ugyanis a DOTA 2 1 291 328-as játékosszáma volt a csúcs. Talán mondanunk sem kell, hogy ez a szám is megdőlt.

Ahogy az a fenti képen is jól látható, a tegnapi napon a PUBG-t nem kevesebb, mint 1 348 025 játékos nyüstölte egy időben, megdöntve ezzel az eddigi csúcsot. Természetesen a fejlesztőknek minden tisztelet kijár és még sok hasonló sikert kívánunk nekik. Van egy olyan érzésünk, hogy lesz még ilyesmiben részük!

12.
12.
Redneckkkkk
Ez a jatek egyszeruen jo es kesz. Van benne mar 250 oram es elveztem minden percet. 30 dollarert vettem. Nem kell nagy matek hozza, hogy az ember kiszamolja, hogy ez bizony jo befektetes volt. Nem sok jatek kepes nekem ennyi szorakoztato orat adni, raadasul ennyi penzert. Most gondolom a nagy kiadok fogjak a fejuket, hogy miert nem vagtak ok bele egy ilyen projectbe.
11.
11.
user101
Ez egy tökéletes helyzetkép a játékipar jelenlegi állapotáról, a játékosok csalódottságáról. Ez egy amolyan "lázadás" a jelenlegi trendek ellen. A kérdés csak az, hogy meddig tart és mi lesz utána?
10.
10.
Lorthirash
#7: Nem tudom ti akkor mivel játszotok....
9.
9.
markoci555
Amikor múltkor rápillantottam vegyesen állt az értékelés, hogy a búsba lehet ez?
8.
8.
Spiderling
Aktiv játékosként is az a gyanúm, hogy vagy el fog tünni a süllyesztőbe, vagy ha nem, akkor itt is lesz season pass....mert úgy is megveszik majd az emberek....(már aki).

De ne legyen igazam, és hatalmas sikere legyen, a jövőben!
7.
7.
#6: Most nehogy nekikezdj vergődni öt éves gyerek módjára. Váltottam, mert gépen csoda volt ha pár ezer ember játszott a kedvenc játékaimmal, míg konzolon ennek a száma 100k feletti.
Nem azt mondtam hogy csíra aki pc-n játszik.
6.
6.
logic5
#5: Mert konzolon többen vannak mi? :D
5.
5.
#2: Nem, régóta a Dota / Cs van elől, azok szép lassan kerültek fel a topba.
Ugyanakkor tök mindegy, aki szereti a műfajt, most vegye meg a játékot, legalább playerekben nem lesz hiány. Mit meg nem adnék egy-két kedvenc multis játékok hasonló sikeréért. Sose hagytam volna el a pc-t.
4.
4.
zozo76hun
3.
3.
A sok lefizetett streamer jól végezte a dolgát...
(Irónia veszély!)
2.
2.
szinkron
#1: A hamar megtörik már csak ezért sem lehet igaz, mert régóta tart.
1.
1.
Szerintem ez a siker hamar megtörik, bár ne legyen igazam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...