Friday the 13th: The Game - ezt kapjuk a jövőben

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Az Illfonic jóvoltából már tudhatjuk előre, hogy milyen frissítések és tartalmak érkeznek a jövőben túlélőhorror-játékukhoz, a Friday the 13th: The Game-hez. Egy sor újdonság vár még ránk!

Talán kicsit nehézkesen indult be az Illfonic multiplayer horrorjátékának a szekere, de most úgy tűnik, hogy jó úton haladnak a Friday the 13th: The Game-mel a fejlesztők. A minap a fejlesztők saját honlapjukon osztottak meg egy ütemtervet, melyről azt olvashatjuk le, milyen tartalmak érkeznek még a címhez. Az is kiderül, hogy jelenleg hol tartunk: a "You are here" pont alapján még jócskán az út elején járunk.

A nemrég bejelentett Jason- és a Jarvis-ház lesznek a soron következő újdonságok, de hogy ne csak a pozitívumokról ejtsünk szót, az is egyértelműen kivehető, hogy az egyjátékos kampányra még mindig nagyon sokat kell várnunk. A - nagy valószínűséggel - karácsonyt ábrázoló hópehely egyenesen arra enged következtetni, hogy csak jövőre vághatunk neki egyedül a kalandnak. 

Mindenesetre becsülendő, hogy a fejlesztők ennyi mindennel készülnek a jövőben is a játékhoz.

3.
3.
GAMEROD
#2: Azért kicsit meredek amit írtál. Lehet a játékot szeretni, vagy nem szeretni de elég jól el lehet vele szórakozni. Én valahogy még mindig nem tudtam megunni 128 óra után sem.
2.
2.
user101
jason ( szándékosan ! :) túl van hájpolva...
jason túl van op-olva...
jason az indokolatlan erőszak egyik legrosszabb mintapéldája...
ennek a játéknak meg meg sem kellett volna születnie...
de ha már megcsinálták akkor legalább ne lenne egy ekkora szemét...
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...