Benzingőzös akciót ígér a Switchblade

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bizarre Creations egykori munkatársai fejlesztik a Switchblade-et, amely egy járművekkel játszott multiplayer akciójáték lesz. A játékmenet csavarját az adja, hogy több különböző járgányt vihetünk harcba, és szabadon válthatunk közöttük.

Switchblade néven fejleszt járműves akciójátékot a Bizarre Creations néhány egykori munkatársa, a srácok olyan projektek munkálataiban vettek részt, mint a Project Gotham Racing, a Blur vagy a Geometry Wars. A negyedik generációs Unreal Engine-t használó játék PC-re és PS4-re készül, a bétatesztjére már lehet jelentkezni.

A Switchblade arénáiban kétszer öt fő eshet egymásnak, a csaták érdekességét pedig az adja, hogy a játékosok egyszerre több járművet is bevethetnek majd. Ezek között szabadon váltogathatnak attól függően, hogy milyen taktikát alkalmaznak: ha az egyik ellenfél meglódul, egy gyorsabb járgányt érdemes használni, ha pedig közelharcra kerül sor, a robusztusabb, tankszerű darabok lehetnek hasznosak.


A csatákért természetesen loot jár, a fejlesztők pedig láthatóan eSport-kompatibilis címet szeretnének letenni az asztalra. A Switchblade végleges változata egyébként free-to-play lesz, és 2018 elején jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...