NBA 2K18 - memóriakártya kell hozzá Switch-en

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
Ha azt fontolgatod, hogy a Nintendo új konzoljára vásárolod meg az NBA 2K18-at, akkor vedd figyelembe, hogy mindenképp microSD-kártya szükséges a digitális és a dobozos változathoz is. A letöltések 28 GB-ot nyomnak.

Ha kosárlabdarajongó vagy, és az NBA 2K18 vásárlásán töröd a fejedet, vedd számításba azt, hogy a Switch szabadon elérhető belső memóriájának 107 százalékán fog terpeszkedni a játék.

A Nintendo támogatási oldala pontos követelményekkel szembesít bennünket: a vásárlás után elsőként 6,8 GB-ot tölt le a konzol, és ezután egy 16,1 GB-nyi frissítést. A mentések 5 GB-ot foglalnak el.

Szóval a Visual Concepts alkotásának digitális verziója összesen 27,9 GB-ot nyom, ám a Switch 32 GB-os háttértárából csak 25,9 GB-tal rendelkezhetünk szabadon. Szóval sehogy sem fog elférni a játék extra memóriakártya nélkül.

Ha a fizikai változat mellett döntesz, akkor sem úszod meg a dolgot. Ez esetben - az első letöltendő csomag híján - a belső háttértár "csupán" 82 százalékán fognak terpeszkedni az adatok. A 2K Sports 8 GB helyett legalább 16 GB-os, de inkább 32 GB-os microSD-kártyát javasol az NBA 2K18-hoz. 

A játék szeptember 19-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re, Switch-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

9.
9.
Gamelord
Hát ez a mentés méret érthetetlenül magas, valamit nagyon furán csináltak ezzel a játékkal. A mai 128 meg 256 gigás memóriakártyák mellett igazából nem hiszem hogy valaha is betelnék. 5 digitális játékom van mentésekkel, és még a fele belső tárhely is megvan :D
8.
8.
user101
Most nem azért, de nem 4GB ram van abban a nyamvadt gépben ? Ha kidulmpolják a teljes memóriát akkor is mi a rák az a +1 GB a mentésben ? Fejléc ? LOL ! :D
7.
7.
NECROSMOKE
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: WiiU-n evvel nem volt gond, nem volt rá nagyon játék. :)
4.
4.
zozo76hun
emlekezztek vissza hogy nehany switch fan anno azzal ervelt hogy game a gyari kartyan van, nem nagyon kell hely a jatekoknak. hat itt van tessek, es gondolom a jovoben egyre tobb ilyen game lesz a kis konzolon!
3.
3.
delphijos
Az azért szerintem is elképesztő pazarlás hogy a mentés 5 giga.... Mi a fenére kell ennyi hely?
2.
2.
Blueberry
Na szép :o hol vannak már a 2MB-es mem.kártyák? (Értem én hogy telik az idő-többet igényel,de giga?)
1.
1.
Yanez
Ez szívás, bár erre már rég lehetett számítani. S ha elvileg több hasonló játék jön, és mi azokat felváltva szeretnénk tolni, akkor bizony mindhez kártya kellesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...