Tomb Raider - poszter és teaser

Megérkezett az Alicia Vikander főszereplésével készülő Tomb Raider-film első nyúlfarknyi előzetese és posztere. A jelek szerint a Crystal Dynamics játéksorozatához teljesen hű adaptációt kapunk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#46
Fhuuuu....
Ez a film most megszégyeníti azt a játékot amely már megszégyenítette az eredeti játékot :D
Ebben nem, hogy még Tomb, de még Raider sincs :D
#45
#43: Basszus, igazad van. :D Vak voltam.....
#42
#41: Nem inkább azon kéne idegelned magad milyen szar a PUBG?
#40
#34: "Amiről itt beszèlnek sokan, az nem màs, mint az első benyomàs a filmről,"

Ez még oké is lenne, de tényleg egy 15 !! másodperces teaser-ből kell "első benyomást" leszűrni? Ráadásul olyanokat hogy "zs kategóriás" "gagyi" "ez szar lesz" ? Én nem mondom most sem hogy nem lehet szar, de 15 másodpercből hogy lehet egyből erre "következtetni" ? Én nem tudom elfogadni ezeket a sommás véleményeket gyakorlatilag a semmire alapozva....
#39
#23: Nem feltétlen tudok egyet érteni, mert ha csak azt nézzük, hogy milyen látványt tudott adni egy sima cinematic trailer ez előző tomb raider játékról, akkor bizony a filmes legalább azt a színvonalat hozhatná magával. Nem hinném, hogy ne tudnák megoldani, hogy az tényleg azt a látvány adja vissza, ahogy annak lennie kell. Mégis csak olyan helyszínekről beszélünk, amelyek elhagyatottak és a természet vette át fölötte az uralmat, ergo semminek sem kéne nagyon "mesterkéltnek" kinéznie sem tisztának. Ezek már részletek, bár mégis fontosak.

Alicia Vikander pedig nem éppen az a tipikus Lara Croft alkat. Inkább szálkás sem mint az a testesebb kinézetű Lara. Tudom most itt lehet mindenfélével feljönni, hogy játékok így megy úgy meg a karakterkinézet is fejlődött stb, ez pontosan így van, viszont életszagúbb formába csak az ezt megelőző pár részbe tették át, hogy tényleg azt az érzetet adja, hogy valóságközelibb.

Mindenesetre meglátjuk milyen lesz, nyilván nem szabad leírni eslőre, hisz alig mond még valamit ez a picinyke rész, épp csak találgatni lehet rajta a dolgokat. Kiderül milyen lesz a film, lehet leesik az állunk és Alicia Vikander lesz a legjobb TR színész és az esetleges következő részeket is vele fogják forgatni. Ki tudja, még ez is lehet.

https://youtu.be/9v9RFuFzwp8
#38
Hát ez eddig totál egy zs kategorias film hatását kelti...
#37
SyFy calling.., A Tomb mega shark phiranha zilla nado Raider... Olyan 'zs', hogy a fal adja a másikat... No de mindegy, a zombihódot is imádtuk, ez sem lesz "rosszabb" ! :D
#36
#32: "Ennek az egésznek, sok köze nincs a Tom Raiderhez és Lara Crofthoz."
A 2013-as reboot megvolt?
#35
#32: Hát nem tudom, de szerintem az AC-nek elég sok gyökérhez volt köze :)
#34
Amiről itt beszèlnek sokan, az nem màs, mint az első benyomàs a filmről, ami nem jelent semmit a majdani vègkifejletet illetően. Ez olyan, mintha egy jàtèkot akkor elemeznènk amikor mèg meg sem jelent. Ùgy làtom, szegèny csajszival van sokaknak gondja. :) Igaz, ha ez egy adaptàciò, akkor többek jogosan vàrnànak el külső testi hasonlatossàgot a jàtèkban làtott főhőshöz kèpest...Lehet a film vègère majd megerősödik a pipike, a bögye is kellőkèppen megdagad, ès levàg alkalomadtàn olyan tripla axelt, hogy a zacsinkat is elhagyjuk.
#31
#30: + ugyanennyi fociedző országa is :)
#30
Beleborzongtam...15 masodperc es a wannabe filmesztetak mar meg is mondtak :D
A 15 millio filmeszteta orszaga vagyunk na (+- 14.999.970, de inkabb minusz) :D
#29
#28: Hagyjad a múltkori hírnél is már összevissza beszélt, tuti elromlott :)