Ingyenes a Die Young DRM-mentes változata

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 19.
  • Akció
Link másolása
Az IndieGala idén beszállt a játékfejlesztésbe is, első címe a jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző Die Young. A srácok úgy gondolták, kijátsszák a kalózokat, így az év végéig ingyenessé tették a túlélőjátékot.

A Die Youngban egy fiatal nőt alakítunk, aki csapdába esik egy görög szigeten, valahol a Földközi-tengeren. A helyiek nem nagyon szeretik a turistákat, módszeresen levadásszák a társainkat, így aztán nekünk is menekülnünk kell. Ehhez persze élelmet és vizet gyűjtünk, és körbejárjuk a szigetet, lehetőleg úgy, hogy a vérszomjas falusikat elkerüljük.

Az IndieGala csapata úgy gondolta, hogy 10 ezer Early Access-támogatóval a hátuk mögött ingyenessé teszik a játékot december 31-ig, így próbálva meggátolni a kalózkodást. Ha a hivatalos oldalról letöltöd a klienst (0.4.37.18-as verzió) biztos lehetsz abban, hogy egy vírus- és DRM-mentes változatot kapsz.

A Die Young jelenleg 15 euróért vásárolható meg, de ha nincs pénzed rá, akkor se a torrentoldalakon kutakodj utána, és ha tetszik, fontold meg, hogy később megveszed!

A korai verziót mi is kipróbáltuk, és alapvetően tetszett, amit láttunk.

1.
1.
markoci555
A játékról láttam pár hírt, de az nem jutott el hozzám hogy indiegala fejlesztette, besz*rok
nagyon fasza gesztus tőlük, biztos teszek vele egy próbát ha már így ingyen van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...