A Layers of Fear is jön Switch-re

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bloober Team tavaly megjelent horrorjátéka is Nintendo Switch-re költözik. A csomag már tartalmazza az Inheritance DLC-t is, illetve a Joy-Conok mozgásérzékelését is bevethetjük a viktoriánus rémálom során.

Nintendo Switch-re is megjelenik a Bloober Team 2016-os belső nézetes horrorjátéka. A Layers of Fear: Legacyt kimondottan a hibrid konzolra tervezték, tartalmilag teljes az élmény, hiszen az alapjáték mellett megkapjuk az Inheritance DLC-t is.

A játékban egy őrült festő elméjébe utazunk, aki szép lassan szembesül azzal, hogy tönkretette családját, és miközben szépen bejárja a viktoriánus kúriáját, a belső démonaival küzd. A kiegészítő a festő lányára koncentrál.

A legszebb az egészben, hogy a játék támogatja a Joy-Conok mozgásérzékelését is, illetve az érintőképernyőt is használhatjuk majd.

Megjelenés "hamarosan".

1.
1.
zozo76hun
meg vagyok lepodve! meg a vegen tenyleg olyan jatekok jonnek a switch-re ami meg engem is erdekelne. arra viszont kivancsi vagyok hogy fog futni rajta mert az xbox one verzio is nagyon a hataron volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...