Japán sztárgárda fejleszti a Square Enix új játékát

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Left Alive mögött a Final Fantasy- és a Kingdom Hearts-sorozatok producere, valamint a Metal Gear-széria grafikusa is felsorakozott. A túlélésre kihegyezett lövölde jövőre érkezik.

A Sony Tokyo Game Show-konferenciáján mutatkozott be a Square Enix vadonatúj címe, a Left Alive. A játékról sajnos nem sokat tudunk azon kívül, hogy egy túlélésre kihegyezett lövölde, azonban az első kedvcsináló már betekintést enged abba, hogy milyen körülmények között kell helytállnunk. Annyira nem jók a kilátásaink:

A Left Alive érdekessége, hogy a fejlesztőcsapat igen komoly neveket vonultat fel. A produceri teendőket a Final Fantasy- és a Kingdom Hearts-sorozatok útját is terelgető Shinji Hashimoto látja el, emellett az Armored Core-sorozat direktora, Toshifumi Nabeshima, valamint a Ghost in the Shell: Arise, a Mobile Suit Gundam 00 és a Xenoblade Chronicles X mechjeit tervező Takayuki Yanase is közreműködik a munkálatokban.

A karakterdizájn Yoji Shinkawa reszortja, és ha az alábbi artwork alapján nem lenne egyértelmű, ő a Metal Gear-sorozat grafikusaként vált ismertté:

A Left Alive PC-re és PS4-re jelenik meg 2018-ban.

3.
3.
Onion
Inkább gameplayre leszek kiváncsi.
2.
2.
Duken
1.
1.
crytek
Kíváncsian várom mi lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...