Befutott a Tomb Raider első teljes előzetese

Éjjel a terveknek megfelelően kikerült a Tomb Raider korábban már beharangozott első előzetese, hogy aztán a Warner Bros. valamiért mindenhonnan eltávolítsa azt. Reggelre viszont ismét elérhetővé vált a hivatalos csatornán a trailer.

Egyelőre nem igazán érthető, mi a fenét művel a Warner Bros., hiszen a nemrég bemutatott poszter és teaser trailer után hivatalossá vált, hogy érkezik az új Tomb Raider-film első előzetese. Éjszaka fel is került a hivatalos anyag, többek között az egyik szereplő, Daniel Wu Instagram-oldalára is, de a stúdió teljesen érthetetlen módon elkezdte leszedetni azt, így nemcsak a hivatalos csatornákon, de gyakorlatilag sehol sem lehetett megnézni a Tomb Raider első trailerét.

A hír írásának pillanatában is csak egy Twitter-oldal volt az egyetlen olyan forrás, ahonnan még nem sikerült eltávolítani a kedvcsinálót, de végül a stúdió hivatalos YouTube-csatornájára is visszakerült az előzetes. A trailer alapján jól látszik, hogy a 2018. március 15-re időzített film lényegében a Crystal Dynamics-féle rebootból táplálkozik. Az ifjú, útját kereső Lara Croftot az Oscar-díjas Alicia Vikander alakítja.

30 komment - szólj hozzá!