Befutott a Tomb Raider első teljes előzetese

Éjjel a terveknek megfelelően kikerült a Tomb Raider korábban már beharangozott első előzetese, hogy aztán a Warner Bros. valamiért mindenhonnan eltávolítsa azt. Reggelre viszont ismét elérhetővé vált a hivatalos csatornán a trailer.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#30
#20: Egyet tudok érteni, most hogy már láttam mikkel akarnak kedveskedni és milyen minőségben. Azt kell, hogy mondjam, hogy várom. Pláne, hogy az előző cikkben még erről írtam kommentet, hogy komoly aggályaim vannak a "performansz"-t illetően, ami abban a nyúlfarknyi videóban volt.
#29
Egyébként amit az utolsó mp-kben ellőttek... Én inkább a további részeket várom, mert klasszik hajjal és duál pisztollyal nagyon adja a karaktert.
#26
0:11-nél nálam már elkaszálta magát. Hogy lehet így kihúzni egy íjat? :D
#25
#19: "Filmelőzetes alapján ez Angelina Jolies TR rebootja lesz"

Vagy az előzetest, vagy az AJ filmeket nem láttad. Vagy nem értem hogy láttad ebben ezt.
#24
#6: Ízlésről kár vitázni , az tetszik Neked ami. Csak pont ezt az érvet amit felhoztál nem értem. Az AJ - s filmek mi a fenétől voltak hitelesebbek? A 2. rész már majdnem egy Hellboy epizódnak is elment volna. Ez is kb. annyira lesz hiteles mint mondjuk az hogy Nathan Drake mindenhova felmászik, és kiírja a fél világot. Semennyire. Ez egy "mese".
#23
#20: +1
#22
Nyilván meg fogom nézni első nap moziban, csak mert a Tomb Raider világa közel áll hozzám, de a színésznővel nem tudott megbarátkozni a szemem. A 13-as reboot játékot egy szűk két órás filmben megnézni? miért ne.
#21
#1: +1
Ettől azért nem dobtam hatast.
#20
YanezModerátor
Na most meggyőztek. Mintha tényleg a 2013-as TR-t látnám megelevenedni a képernyőn, a színésznőt leszámítva. Ez nagyon hű lesz ahhoz a játékhoz, ergo mint játékadaptációs film szerintem igen klassz lesz. Oscart vagy egyéb díjakat viszont biztosan nem fog nyerni, de végre egy vidijátékról alkotott muvi, ami leginkább elsősorban nekünk játékosoknak szól!
#19
Nekem nem tetszik, ez a lapos deszka alkatú csaj. Filmelőzetes alapján ez Angelina Jolies TR rebootja lesz.
#17
Törölt felhasználó
Nekem bizony bejön, persze megértem ha másnak nem, de én bizony hálát adok minden egyes kalandfilmnek ami érkezik.

Ezen pedig úgy látszik, hogy sikerült megütniük így az előzetesből látván is egy adott koncepciós irányzatot, egységes és tiszta a vizualitása ami nekem nagyon tetszik.
Azért érzik sokan úgy ahogy kommenteket olvasom, üres német TV filmnek, amitől egyébként messze van, mert maga a rendező is norvég.
Aki pedig kicsit tisztában van az északiak vagy esetleg jelen esetben a német művészeti, építészeti irányzatokkal tudatában kell legyen annak, hogy a minimalizmus igazi mesterei.

Ez pedig át is jön, ez nem üresség, ez egy törekvés a letisztult képi világra és én úgy látom igazán profi.
Olyan mintha az új Minotti bútorokat nézném, olyan 1-1 belső helyszín.
Én várom.

A fizikai túlzások pedig a részei,a Gyűrűk Urának is, a Hobbitnak is, a Star Trek-nek is, de még egy Bourne is maga a túlzás ha onnan indulok ki, hogy olyan szuper katonák még csak nem is léteznek egyelőre.
Igen buta dolog ezen vitatkozni egy olyan játékadaptációnál ami a túlzások miatt lett olyan sztár cím amilyen,...

VÁRÓS!!!
#16
Megneztem az elso 15 mesodpercet...hehh,. uncsi, aztan a masodikat is, hehh semmi ertelme, aztan az osszes tizenotmasodpercet, nyafi nyafi nyafi, szar szar szar, filmeszteta vagyok es nem szorakozasbol jarok a maoziba, sot ezt si ugy fogom letolteni es majd megirom a forumra, hogy bealudtam rajta...nyafi nyafi nyafi :D

Libaboros lettem, ahogy olvastam az itteni hozzaszolasokat :D
#14
Az egész arról, hogy az apja videoüzenetét megtalálta az első filmből van, csak ott legalább ízlésesen lett megoldva az apja-lánya "párbeszéd".
Ja és most megkaptuk a Trinity-t az Illuminati helyett. Olyan eredeti... persze ez már a játékban is így volt, de a Crystal a Legend óta erősen merít a 3-4 pontos TR filmekből, csak az a baj, hogy még Lara karakteréhez sem értenek sajnos. Nem baj most már 12 métert ugrik Lara... helyből. :D
#13
Szerintem vègre egy megfilmesitett játèkadaptácio jól sikerült.
#12
Epic... Végre 1az1-be játék feeling egy film...ugyanaz a helyszínek stb... így kell vászonra vinni egy game-et! Várjuk
#11
Nem tudom mire megy a hiszti, az eddigiek alapján teljesen korrektnek tűnik. Ez a trailer meg önmagában köröket ver a harmatgyenge Jolie filmekre.