ECHO - légy a saját magad ellensége!

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az IO Interactive fejlesztőiből verbuvált dán Ultra Ultra első játéka, az ECHO, amiben a mesterséges intelligencia minden mozdulatunkat megjegyzi és feldolgozza. Így lényegében saját magunk ellenségeivé válunk majd.

A játék hőse egy En nevű világutazó, aki közel egy évszázadnyi mélyálomban eltöltött utazás után érkezik meg eredeti célpontjához, a Palace-hoz. Az egykoron virágzó ősi civilizáció maga volt a paradicsom, de a fejlett technológiai szint visszaütött. Amikor mindezzel szembesülünk, már késő, ráadásul a Palace egy olyan fejlett védelmi mechanizmussal rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy ellesse mozdulatainkat, kielemezze cselekedeteinket, így azokból tanulva használja ellenünk saját tulajdonságainkat.

Az ECHO PC-re már kapható, de október elején PlayStation 4-re is beszerezhető lesz.

6.
6.
user101
Hát, van egy mondjuk "jó" koncepció ( ami azért nem áll olyan hű de stabilan ) amit majd tapasztalat hiányában jól elkótyavetyélnek. Az is furcsa, hogy abból mit tanul az a zseniális AI, hogy egymás után minden ok nélkül kimúlnak az androidjai, figyelmeztetés nélkül ? Meg miért kezdődik újra és újra minden, ha egyszer mindet leszedtük ? Vagy van 25 kockacukra amiből klónokat csinál és ha elfogyott akkor mi nyertünk ?! Egyébként olyan irritáló a csak nem ? :)
5.
5.
Matt8888
Én arra lennék kíváncsi, hogy ennek a értelmében milyen befejezést szántak vajon neki, ha van olyan egyáltalán.
4.
4.
markoci555
alapötlet irdatlanul fasza, de a trailerekből nekem az jön le hogy a kivitelezés nem valami jó. De ez csak pár jelenet, remélem nincs igazam
3.
3.
Necreon
Borzasztóan vártam már, első percben megvettem. Amolyan szerelem első látásra dolog volt amikor kb. fél éve bemutatták.

Mindenképpen tervezek írni róla!
1.
1.
GODL1KE
Faja kis játék több ilyet a népnek !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...