Ingyenesen tölthető az Oddworld: Abe's Oddysee

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 20.
  • Akció
Link másolása
Ráadásul egyszerre két üzletben is, úgyhogy abban a luxusban van részünk, hogy eldönthetjük, a steames vagy a DRM-mentes változatot szeretnénk-e megkaparintani. Az akció korlátozott ideig él, nem árt sietni!

Végéhez közeledik a Humble nyár végi akciósorozata, egészen pontosan holnap, este 7 óráig csaphattok le az üzlet leárazott játékaira. A szervezők ingyenes címekkel is készültek az érdeklődés fenntartására, a The Walking Dead első évada és a Psychonauts után pedig az Oddworld: Abe's Oddysee című klasszikust zsákolhatjátok be a hajrában.

A Humble oldalán Steam-kulcsokért jelentkezhettek még bő egy napig, de akinek ez nem pálya, a DRM-mentes verzióra is lecsaphat: a GOG-on is ingyenes a klasszikus játék, azonban ez esetben jobban kell sietnünk, mert ott már délután 3 órakor lelövik az akciót. A félreértések elkerülése végett: az 1997-es eredetiről van szó, és nem a felújított változatról!

10.
10.
Yanez
#9: Az egyetlen Oddworld játék, ami abszolút nem hű a sorozathoz. Egy amolyan akciójátékot csináltak belőle. Rohadt hamar meg is untam és töröltem, mint a taknyot.
9.
9.
Darksiders84
#7: Oddworld Strangers Wrath amire gondoltam és mondjuk lehetne folytatása.
8.
8.
Yanez
#4: Nem sok mindenkinek jött be anno és most sem. Ehhez a játékhoz türelem és gondolkodás kell. A legtöbb gamer a tempósabb és pörgősebb játékokat szereti. Mi tagadás, mára már én is inkább az utóbbit preferálom. Viszont ez akkoris egy legendás cím volt a maga idejében, de most sem okozott csalódást!
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Az Oddworld munch's oddysee találtam mint xbox-os cím.
6.
6.
Darksiders84
#5: Bizony akkoriban nagy volt semmilyen pláne nem. Volt Xboxra valami 3D-s élő lövedékekkel emlékszik valaki a címére?
4.
4.
PaprikaJancsi
Nem tudom miért, de mindig is irritált ez a játék :/
3.
3.
Yanez
Ki ez a zöld izé a képen?
1.
1.
logic5
Zsákolva :D PS-en hány joy-t vertem szét ez miatt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...