Call of Duty: WWII - még két bajtárs mutatkozott be

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
A Sledgehammer Games játékának kampánya rengeteg érdekes karaktert vonultat fel. Mi az amerikai haderő közlegényét irányítjuk, de a Németországig tartó út során a brit speciális erőkkel és a francia ellenállással is összefutunk.

A Call of Duty: WWII kampányában nem csupán a szakaszunk tagjai kapnak kiemelt szerepet, hanem Crowley őrnagy, a brit speciális egység tagja is. Szövetségesünk titkos akciót hajt végre az ellenséges vonalak mögött, hogy segítse az ellenállást Németország ellen.

Másik figuránk egy hölgy, Rousseau, aki Crowley-vel közösen dolgozik azon, hogy beszivárogjon a párizsi német helyőrségbe. Képzett harcos, a Charles de Gaulle által vezetett ellenállás egyik prominens személyisége.

Mindketten játszhatóak lesznek a WWII kampányában, csakúgy, mint Daniels és Zussman. Érdekesség, hogy a játék átvezető jeleneteit az Advanced Warfare-hez hasonlóan magyar Digic Pictures készítette.

A shooter november 3-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Dokumentumfilm készült a Call of Dutyról

Idevágó hír még, hogy a Devolver Digital egy független dokumentumfilmet készített a Call of Duty-sorozatról. A CODumentary megismertet minket a sorozat múltjával, kiderül, hogyan lett belőle az egyik legnagyobb szórakoztatóipari frencsájz. Szó lesz arról is, hogy a kormány tagjai aggodalmukat fejezték ki a játék tartalmát illetően, és hogy miért távoztak az Infinity Ward alapítói a Modern Warfare 2 befejezése után. A filmben megszólalnak a fejlesztők, a rajongók, profi játékosok és számos szakértő is.

A CODumentary elérhető az Amazon és a Steam kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...